E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisFrigo satıştan vazgeçti---

Frigo satıştan vazgeçti

Frigo satıştan vazgeçti
26 Ocak 2012 - 09:04 borsagundem.com

Frigo-Pak, şirket ortaklarının şirketin sermayesinin yüzde 62.61´ine denk gelen payların satışından vazgeçildiğini bildirdi.

Şirketten KAP´a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"10.12.2011 tarihinde yapılan özel durum açıklamasında belirtilen şirket ortaklarının şirket sermayesinin % 62,51´ine tekabül eden payların satışı için 09.12.2011 tarihinde imzalamış oldukları gizlilik anlaşması çerçevesinde yapılan görüşmelerde olumlu bir neticeye varılamadığı ve projeden vazgeçildiği, ortaklardan gelen yazılarla şirketimize bildirilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emre27 Ocak 2012 11:39

    Yakında bedelli arttırım kokusu gelmeye başlar...

  • Mahir26 Ocak 2012 18:57

    Açıklamaya bak, "..proje den vazgeçildiği" :)))) bu proje mi.. yoksa satış mı? Proje dediğin kapasite veya teknoloji yenileme ile olur :)

  • dr_ince26 Ocak 2012 09:37

    bunların alayı spekülatif. patron da spekülatif. önce fiyatı borsa da suni artıyor. arttıktan sonra hisseleri satacam diyor. aradan 1.5 ay geçiyor. alan satmış zaten. fiyatı da yataya geliyor. şimdi de satmaktan vazgeçtik deniyor. kına yakın emi.dardl,ceyln satıldı uçtu. frigo patronu ne yapacan satmayıpta. bankalar kredi vermiyor diyorsun.yine bedelli sermaye artırımı gözüküyor galiba.

  • haluk26 Ocak 2012 09:24

    hep aynı terane. yeni spk yasası bu tür küçük şirketlerin kendilerince senaryolu suni gündem yaratarak kap da özel durum açıklaması gönderip, bu özel durum açıklaması sayesinde küçük yatırımcılara hisse satılması ve çıkar sağlanmasının önüne geçilmeli. çok ciddi yaptırımları olmalı özel durum açıklamalarının. kap.gov.tr de çocuk kandırır gibi özel durum açıklamalarına bir düzen getirilmeli.