E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransa'ya IŞİD şoku!---

Fransa'ya IŞİD şoku!

Fransa'ya IŞİD şoku!
24 Eylül 2014 - 19:39 borsagundem.com

IŞİD, Cezayir'deki Fransız rehineyi öldürdü

"Hilafetin Askerleri" örgütü tarafından kaçırılan Fransız vatandaşı dağcı Herve Pierre Gourdel'in infaz görüntülerini yayınlandı.

"Fransız hükümetine kanlı mesaj" başlığıyla yayınlanan video kaydında,  Gourdel'in kafası kesilerek öldürüldüğü yer aldı.

Fransa Dışişleri Bakanlığı, bir Fransız vatandaşının Cezayir'in  doğusunda kaçırıldığını duyurmuş, eylemi, IŞİD'e bağlılığını açıklayan ve  kendilerine "Hilafetin Askerleri" adını veren bir grup üstlenmişti.

Söz konusu grup, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'a, "24 saat  içinde IŞİD'e karşı operasyonları durdurması, aksi halde kaçırdıkları Herve  Pierre Gourdel isimli Fransa vatandaşını öldürecekleri" tehdidinde bulunmuştu.

"Hilafetin Askerleri" adlı örgüt tarafından eylem sonrası kaydedilen  görüntüde, Gourdel'in konuşmasına da yer vermişti. Kayıtta kendini 1959 Nice  doğumlu, ''Herve Pierre Gourdel'' olarak tanıtan kişi, 20 Eylül 2014'te Cezayir'e  geldiğini ve pazar gününden bu yana söz konusu grubun elinde olduğunu söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • osmanli25 Eylül 2014 01:51

    isid denen sapiklarin yakalanip cezalarinin verilmesi lazim.

  • insanım24 Eylül 2014 23:45

    siz yeryüzünün gördüğü belkide firavundanda sonra en pislik, mahluklarsınız! Siz aslında satanistsiniz, zira eylemlerinizi şeytandan başka kimse benimsemiyor!