E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransa'nın yeni nükleer denizaltısı Suffren için tören---

Fransa'nın yeni nükleer denizaltısı Suffren için tören

Fransa'nın yeni nükleer denizaltısı Suffren için tören
13 Temmuz 2019 - 06:54 borsagundem.com

Fransa'da Naval Group'un donanma için yaptığı nükleer denizaltı için Macron'un katıldığı bir tören düzenlendi

Fransa'nın yeni nükleer denizlatısı Suffren'in açılış töreni yapıldı. Naval Group tarafından Fransa Donanması için yapılan dev nükleer denizlatının açılış törenine Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron da katıldı. 

9.1 milyar euro'ya mal olan denizaltının 2020 başında donanmaya teslim edileceği belirtildi. 

'Suffren' isimli 'Barracuda' sınıfı nükleer denizaltının açılışına katılan Fransa Cumhurbaşkanı Macron yaptığı konuşmada "Onlar sadece burada inşa ettiğiniz denizaltılar değil. Burada inşa ettiğiniz şey aslında Fransa’nın özgürlüğüdür. Burada bizim hakimiyetimizi inşa ediyorsunuz" dedi.

Cherbourg’daki kuru havuzda düzenlenen törende sunulan, Suffren’ın inşası ve geliştirilmesi programına 9 milyar euro harcanmıştı. 5 bin ton ağırlığında 6 denizaltı siparişi veren Fransa hükumeti, eski denizaltılarını hurdaya çıkarmayı hedefliyor

Naval Gorup'un program yöneticisi Vincent Martinot-Lagarde, denizaltının akustik imzasını “okyanusun sesi” veya karidesin yaptığı gürültüye benzetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ13 Temmuz 2019 18:37

    müslüman ülkeler atom bombasını yapmaya kalkınca dünya yı aya kaldırıyorlar kendileri yapınca iyi oluyor.böyle hiç adelet olurmu dersiniz.sizlerin ne özelliğiniz var.ALLAH dünya yı sizler için mi yarattı .demekki bizlerinde acilen atom teknolojisine geçmemiz lazım.bunu aksini isteyenler vatan hainidir.çünkü ne kadar güçlü isen o kadar güvencesindir.6 milyonluk israil bile atom bombaları yüzünden dünya ya kabadayılık yapıyor yoksa bir şeyleri varmi dersiniz.

  • Ke13 Temmuz 2019 23:02

    Atı alan üsküdarı geçmiş. Adamlar zamanında çalışmış öne geçmiş şimdi seni engeller gayet doğal. Sen geç kalmışsın. Senede bilmem kaç kitap okuyorlar, sen hayatın boyunca kaç kitap okudun ? Gelişim tesadüf değil

  • mehmet13 Temmuz 2019 16:51

    şimdi s400 hatta s500 ne kadar gerekli siz düşünün..

  • mustafa13 Temmuz 2019 22:12

    denizin altınada  bak bu s400

  • Dd13 Temmuz 2019 12:05

    Övün düğün gemileriniz. Çanakkale nin serin sularında yatıyor.  

  • ilhami doğan13 Temmuz 2019 12:58

    gecmisde yasama geleceğe bak