E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransa'da tansiyon düşmüyor---

Fransa'da tansiyon düşmüyor

Fransa'da tansiyon düşmüyor
03 Haziran 2016 - 00:50 borsagundem.com

Fransa'da çalışma yasa tasarısına protestolar hız kesmiyor

Fransa'da çalışma yasa tasarısını protesto eden binlerce kişi bugün de sokaklara döküldü. 
Nantes'de objektiflere takılan bu an, Fransa'daki eylemcilerin protestoları sürdürmekteki kararlılığının bir sembolü olarak yorumlandı.

Eylemci, polis tarafından fırlatılan bir gaz bombasını yanında getirdiği tenis raketiyle karşılarken görüntülendi.

Fransa'da ülke genelinde devam eden protestolarda polisin sert müdahalesi tartışma konusu olmaya devam ediyor. Rennes kentinde polis, bir grup göstericinin çevre yoluna çıkma girişimini engellemek için araçlarını göstericilerin üzerine sürdü. Yaklaşık 3 bin göstericinin yürüyüşe geçtiği kentte, çevre yoluna doğru ilerleyen grubu güvenlik güçleri durdurmak istedi. Ekipler, kalabalığa araçlarını göstericilerin üzerine sürerek engel olmaya çalıştı.

Araçların camlarını indirerek yoğun şekilde göz yaşartıcı gaz sıktıkları gözlenen polislerin bu uygulaması tepki çekti. Polisler, daha sonra grubun içine dalarak cop ve sopalarla kalabalığı dağıttı ve çevre yoluna çıkmalarını engelledi.

Şiddetli sahnelerin yaşandığı olayda birçok göstericinin yaralandığı, göstericilere itfaiye ve ambulanslar tarafından ilk yardım desteği verildiği belirtildi.

Durumu ciddi olan 5 yaralı ise acil servise götürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)