E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFransa'da nefes kesen şampiyonluk mücadelesi!---

Fransa'da nefes kesen şampiyonluk mücadelesi!

Fransa'da nefes kesen şampiyonluk mücadelesi!
23 Mayıs 2021 - 23:09 borsagundem.com

Fransa Ligue 1'in son haftasında Lille ile şampiyonluk mücadelesi veren Paris Saint Germain'in Brest'e konuk olduğu maçta ilginç bir an yaşandı.

Şampiyonluğu son maça kadar kovalayan Paris Saint Germain'de Neymar, Brest maçında kazanılan penaltı atışında Larsonneur'un şaşırtan hareketi sonrası kaleyi tutturamadı.

Şampiyonluğa ulaşabilmesi için Lille'in kaybetmesini bekleyip Brest'i yenmesi gereken PSG, müsabakanın 18. dakikasında penaltı kazandı.

Penaltı atışında topun başına geçen Brezilyalı yıldız Neymar, Brest kalecisinin Gautier Larsonneur'u geçemedi.

NEYMAR'I DAHA BOŞ OLAN TARAFA YÖNLENDİRDİ

Penaltı atışında büyük bir risk alarak kaleyi ortalamayan ve atış yönüne göre sağ direğe daha yakın duran 24 yaşındaki kaleci, Neymar'ı daha boş olan tarafa yönlendirdi.

Gautier Larsonneur'un kapattığı köşe yerine boş olan tarafı seçen Neymar, kaleyi bulamazken Fransız kalecinin bu cesur hareketi çok konuşuldu.

Sosyal medyada penaltı atışının görüntüsü hızla yayılırken "Neymar'ı strese soktu, aklını başından aldı" gibi yorumlar yapıldı.

Milli yıldızlar Lille ile şampiyon oldu...

Lille, Burak'la şampiyonluğa koşuyor

Türkler'in Fransa'da şampiyonluk gecesi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)