E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransa'da bir Türk'e ırkçı saldırı---

Fransa'da bir Türk'e ırkçı saldırı

Fransa'da bir Türk'e ırkçı saldırı
16 Kasım 2015 - 21:27 borsagundem.com

Fransa'da bir Türk vatandaşın, ırkçı bir grubun silahlı saldırısı sonucu yaralandığı öğrenildi

Fransa'nın Belçika sınırına yakın Cambrai şehrinde kebapçı dükkanı bulunan bir Türk, ırkçı saldırının hedefi oldu. 30’lu yaşlardaki Türk, dükkanının yakınlarında kaldırımdayken içinde üç kişinin bulunduğu ve Fransız bayrağı taşıyan bir otomobilden açılan ateş sonucu yaralandı.

Cambrai Savcısı Remi Schwartz, Türk kökenli kişinin küçük kalibreli bir silahtan çıkan bir mermiyle sırtından yaralandığını ve hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Ateş açan kişinin aynı gece intihar ettiği de savcılık tarafından verilen bilgiler arasında.Araçta bulunan 1989 doğumlu bir kadın ve 1996 doğumlu bir erkek gözaltında tutulurken Savcılık, vurulan kişinin “görünümü nedeniyle” hedef seçildiğini belirtti. Schwartz, “Kurban, ten rengi saldırganın hoşuna gitmediği için rastgele seçilmiş gibi gözüküyor. Duruma bakılırsa başka kurban arayışına girme ihtimalleri vardı” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali16 Kasım 2015 22:28

    Ne yazık ki bu tarz saldırıları sıkça duyacağız .. Terörün en çirkin yanı masum insanların Can'ına kastetmesi.. Diğer vahim tarafı ise ırkçılığı ateşlemesi.. Bu yüzden ülke liderlerinin kullanacakları dil çok önemlidir.