E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFransa G20 zirvesinde Bitcoin'i masaya yatıracak---

Fransa G20 zirvesinde Bitcoin'i masaya yatıracak

Fransa G20 zirvesinde Bitcoin'i masaya yatıracak
18 Aralık 2017 - 10:50 borsagundem.com

Fransa, dünyanın büyük ekonomilerini yöneten ülkelerden oluşan G20 grubuna başta Bitcoin olmak üzere kripto paraları düzenleme önerisi getirecek

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, pazar günü LCI haber kanalına yaptığı açıklamada “Sıradaki G20 başkanı Arjantin’e nisan ayında düzenlenecek G20 zirvesindeBitcoin konusunu masaya yatırmayı önereceğim” dedi.

Le Maire, Bitcoin’in spekülasyon riski taşıdığını ve G20 ülkelerinin hep birlikte kripto paraya nasıl düzenlemeler getirilebileceği konusunda çalışmaları gerektiğini belirtti.

Dünyanın en değerli kripto para birimi konumunda olan Bitcoin, yılın başından bu yana yüzde 1.700’den fazla değer artışı yaşadı. Bu müthiş artış, uzmanların Bitcoin’in patlaması kaçınılmaz bir balon olduğu endişelerini destekliyor.

Avrupa Birliği ülkeleri geçtiğimiz haftanın sonunda Bitcoin’in kara para aklama ve terör finansmanı aracı olarak kullanılmasını engellemek için kripto para borsalarına sıkı kurallar getirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)