E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFranck Ribery transferinde flaş gelişme---

Franck Ribery transferinde flaş gelişme

Franck Ribery transferinde flaş gelişme
14 Haziran 2019 - 15:09 borsagundem.com

Onyekuru'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık sol kanat transferi için hummalı bir çalışma içinde olan Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri de eski yıldızlarından Franck Ribery idi.

Henry Onyekuru'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık sol kanat transferi için hummalı bir çalışma içinde olan Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri de eski yıldızlarından Franck Ribery'di. Alman basınından bonservisi elinde olan yıldız isimle ilgili flaş bir iddia geldi.

Kiralık sözleşmesi sona eren Henry Onyekuru'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık sol kanat transferi için hummalı bir çalışma içinde olan Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri de eski yıldızlarından Franck Ribery'di. 12 sezon boyunca top koşturduğu Bayern Münih'ten ayrılan Fransız yıldızla ilgili olarak Alman basınından flaş bir iddia geldi.

Ülkede yayım yapan Kicker dergisi, Premier Lig'in yeni ekiplerinden Sheffield United'ın bonservisi elinde olan 36 yaşındaki oyuncu için girişimlerde bulunduğunu yazdı. Haberde bununla birlikte Ribery'nin Avrupa'nın üst düzey takımlarından birinde oynamak istediği ve bu nedenle transferin zor göründüğü belirtildi. Katar'dan da teklif aldığı öne sürülen Cim Bom'un eski yıldızının yeni rotasının neresi olacağı ise büyük merak konusu. (Fanatik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim15 Haziran 2019 05:17

    Jupp derwal ve sepp pionteki hatirlayin Bu iki adam Turk futbolunu ayaga kaldirmistir.fosillere para yatirmayi birakin kendi genclerimizi bulup yetistirmeliyiz.takimlarda da 3 ten fazla yabanci oynamasin.bu batak kulupleri kurtarmak icin milyarlar milletin sirtina yuklendi carcur olup heba olmasin gelecegimiz

  • Nihat15 Haziran 2019 02:54

    Ahı gitmiş vahı gitmiş fosile dönmüş Ayıp be?  Almanya da futbolu bıraktı Türkiye de başlatacaklar!

  • HALİL TÜRK14 Haziran 2019 22:55

    ulan paraları götürüp pili bitmiş veya bitmek üzere olan futbolculara yatırıyorlar uluslararası bir tane başarıları olsa dişimi kıracağım.bunun yerine giden dünyanın çeşitli yerlerinden bunların yerine yüzlerce futbolcu alın yetiştirin ve satınsene.