E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFonlar hisse ve emtia alıyor---

Fonlar hisse ve emtia alıyor

Fonlar hisse ve emtia alıyor
16 Şubat 2021 - 11:36 borsagundem.com

BofA: Portföylerde hisse senetlerinin ve emtiaların payları 2011'den bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı

Bank of America'nın Fon Yöneticileri Anketi, yatırımcı portföylerinde hisse senetlerine ve emtialara tahsis edilen kısmın Şubat 2011'den bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktığını ortaya koydu.

BofA anketine göre yatırımcı portföylerinde nakit oranı da 2013 yılından bu yana görülen en düşük seviyeye indi. Portföylerdeki nakit oranı yüzde 3,8'e geriledi. Bu, Fed'in 2008 yılında başlattığı tahvil alım programına son verme niyetini ortaya koyduğu Mart 2013'ten bu yana görülen en düşük seviye.

645 milyar dolar büyüklüğünde varlığı yöneten 225 fon yöneticisinin katılımı ile yapılan ankete göre, yatırımcıların yüzde 91'i daha güçlü bir ekonomi bekliyorlar.

5-11 Şubat tarihleri arasında yapılan ankete göre, fon yöneticilerinin sadece yüzde 13'ü varlık balonu endişesi duyuyorlar.

Yatırımcıların yüzde 53'ü ABD hisse senedi piyasasındaki rallinin boğa piyasasının geç dönemi olduğuna inanırken, boğa piyasasının erken döneminde olunduğuna inananların oranı yüzde 27 oldu.

Satışların yoğunlaştığı altında geri çekilme sürer mi?

Platin ve bakır zirveye tırmandı

Piyasaların yeni riski Z kuşağı yatırımcıları

Güne coşkulu başlayan borsada pozitif seyir sürüyor

Yabancıların en fazla yöneldiği hisse senetleri

Gümüş şu an en cazip emtia

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)