E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFloyd'un katili polis memurunun aldığı ceza belli oldu---

Floyd'un katili polis memurunun aldığı ceza belli oldu

Floyd'un katili polis memurunun aldığı ceza belli oldu
25 Haziran 2021 - 23:31 borsagundem.com

George Floyd'un katili polis memuruna 22.5 yıl hapis cezası verildi

ABD'de George Floyd'u öldürmekten suçlu bulunan polis memuru Derek Chauvin, 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Davaya bakan yargıç Peter Cahill, Chauvin'in yaklaşık 270 ay hapis cezasına çarptırılacağını belirtti. Cahill, kararın 22 sayfalık gerekçesinin daha sonra paylaşılacağını belirtti.

Chauvin'in yargılandığı süreçte, Floyd'un kızı Gianna, yeğeni Brandon Williams ve kardeşleri Philonise ve Terrence Floyd'un ifadeleri alındı.

Philonise Floyd mahkeme salonunda yaptığı konuşmada,"Derek Chauvin'in insan hayatına, George'un hayatına hiç saygısı yoktu" diyerek yargıç Cahill'i Chauvin'e şartlı tahliye veya iyi halden salıverilme olasılığını söz konusu etmemeye çağırdı.

Biden: Floyd dünyayı değiştirdi

 

George Floyd'un öldürülmesine ilişkin davada karar açıklandı

 

ABD'de George Floyd'un ailesine 27 milyon dolar tazminat

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hayaldi gerçek oldu27 Haziran 2021 09:16

    Artık abd daha güvenli kardeşlerim soygunlar tecavüzler cinayetler uyuşturucu satmak daha kolay hale geldi. Hümanizim ile aptallık arasındaki çizgi çok incedir.

  • Bika26 Haziran 2021 16:03

    Esenyurt polis karakolunda 3 hafta önce darp sonucunda hayatını kaybeden Birol Yıldırım davasında nasıl bir sonuç çıkacak. Olayın örtbas edilme çabası olduğu açık.

  • serseri adam 26 Haziran 2021 13:37

    yiğit polis memuru görevini yapmış.azılı katil ve canilere karşı başka türlü nasıl davranılabilirdi?bu yiğit polis memuru bir kaç yıl yattıktan sonra başkanın imzalayacağı bir kararla salıverilip görevine iade edileceğini değerlendiriyorum.amerikan adaleti asla haksızlığa gelemez,bilakis hak ve adalet dağıtır.

  • Bir yorum26 Haziran 2021 08:32

    Arka  kapıdan çıkar gider!  Derin devletin pis işlerini yapmaya devam eder.  

  • Erol g.26 Haziran 2021 01:59

    SADECE HAPİS CEZASI YETMEZ AİLESİNE 10 MILYON DOLAR MADDİ TAZMİNATI EYALET VALİLİĞİ ÖDEMELİDİR BIR DAHA BENZER OLAY AYNI EYALETTE YAŞANIRA HAPİŞ CEZASI/TAZMİNAT ÖDENDIKTEN SONRA AYRICA EYALET VALİSİ VE YARDIMCILARI GÖREVDEN ALINMALIDIR