E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFlaş!.. İstanbul'a aday olacak mı?---

Flaş!.. İstanbul'a aday olacak mı?

Flaş!.. İstanbul'a aday olacak mı?
28 Temmuz 2013 - 15:32 borsagundem.com

BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder yerel seçimlerde İstanbul adaylığına göz kırptı

BDP İstanbul İl Örgütünün 2. Olağan Kongresi Kadıköy'deki Cafer Ağa Spor Salonu'nda yapılıyor.
Kongre’de BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de bir konuşma yaptı. Radial'in haberine göre, konuşmasında Gezi olaylarının gücüne değinen Önder, yerel seçimlerde İstanbul adaylığına göz kırparak, İstanbul’un yeni belediye başkanı’nın HDK’lı olacağını iddia etti.
Önder konuşmasında şunları söyledi:
Gezi'den sonra Türkiye halkları Kürt sorununu daha iyi anladılar. Gezi demek HDK demektir. Artık Türkiye'de barışın nasıl yapılacağı konusunda muazzam deneyim biriktirdik. Bu deneyimi yerel seçime taşıyacağız.
İstanbul Belediye Başkanı kenti yönetemiyor. Diğerlerine bakıyoruz. Meğer onlar da sermaye sahiplerine bakıyorlarmış. kendi kendilerini kendi çalışmalarında birinci çıkarıyorlar. Eğer sağlam durursak önümüzdeki yıl İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı HDK’li olacaktır.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • neydi ne oldu11 Ağustos 2013 00:57

    bu adam sag televizyonlarda program yapıp kendini nasıl tanıttı şimdi nerde ve nasıl davranıyor yalancılara yer yok

  • ökkeş buruk28 Temmuz 2013 22:23

    Apo yu ziyarete gideceğim diye ağzı beş karış olan adam artık aponun öptüğünüz yerlerinin resimlerini bilboardlara asarsın İstanbulda

  • kaman28 Temmuz 2013 21:44

    yav sen hangi sudan içitin ne yedinde bukadar zeki oldun hiç kimsenin göremediğini gören nadir insan bir belediye başkanı olamamıştın onuda ol ama yalnış yerdesin silopiden aday ol kesin olursun

  • halit28 Temmuz 2013 21:28

    Adam okadar gevremiş ki .........dağları devireceğini sanıyor.Kendi için önemli olan konuları da gayet ciddi ama memleketi ilgilendirdimi matrak geçmeden duramıyor

  • misafir 1328 Temmuz 2013 18:51

    bu milletvekili iyi havaya girdi. istanbuldaki tüm eylemlerin hemen hemen hepsinde var. hele bir büyükşehir adaylığına girsin bakalım Taksim ve gezide arkasında olanlar sandıkta yanında olacakmı.

  • m. kara 28 Temmuz 2013 18:49

    acıların çocuğu sen yine acı çekmeye devam et.sen ve senin partinin başındaki adam yani kılıçdaroğlu tek başına iktidar olmayı ancak ruyanızda görürsünüz . oda görebilirseniz.Hadi sen ALLAH a emanet ol. hayal kurmaya devam et . bu ülkenin daha yapacak işleri var. bysss

  • İŞTE ACILAR.28 Temmuz 2013 17:08

    ben kendimi bildim bileli hep oylarımız sağ tarafa gitmiştir ama bu sefer ne yazıkki sol tarafa kullanacağız.açın geçmişe bir bakın hiçbu ülkenin başına tek başına bir sol parti hiçbir zaman gelmemiştirerdoğan ATATÜRK zamanında inönüden bahsediyor ben gözümlen görmediğim vede duymadığım şeylere inanmam zamanında seçimlere giderken erdoğan ne sözler verdi vede neleri yaptı dedimiki ben kürt açılımı yapacağım diye yada apoylan anlaşma sağlayacağımda askerlerimiz şehit düşmesin diye zamanında bunları seçimlerden önce söyleseydi kendibile vekil oalmazdı bunu kendide biliyor.bende isterim kan dökülmesin ama böyle değil sen TERÖRİST başıylan anlaşma yaparak şehitlerin kanıylan pazarlıklar yaparak bu kanı hiçbir zaman durduramazsın erdoğan.genede zararın neresinden dönersen kardır derlerya işte bizde hatalarımızdan dersler çıkardık.benim oy verdiğim insanlar bizlere baskı yaparak caydırmaya çalışırlarsa işte ozaman işler değişir.şimdi sırabize geliyor bakalım sandıkta o baskıyı bizlere yapabilecekmi ozaman görüşeceğiz.ha diyeceksinizki peki bu adam hiçmi iyi birşeyler yapmadı tamam yapılana saygı duyarımda ama ülkenin bölünmesinede asla taviz vermeyiz ülkemizde nevardıki birden kürt açılımı diye bir kavram çıkartmaya başladı ortaya peki sen bunları yaparken neden birsüre sonrada LAZLAR BİZDE açılım istiyoruz derlerse ozaman ne yapacaksınız vebelkide peşine aleviler ,sunniler,abazalar,boşnaklar,museviler,hırıstiyanlar,peki bunlarda bizlerde açılım istiyoruz derlerse ozamanne yapacaksınız.bu yapmaya çalıştığınız ülkeyi sadece bölmektir başka birşey değildir.dışarıdaki güçler ülkeyi bölemediler ama bakıyorumda içeriden satılık birilerini bulup ülkeyi böldürmeye vede iç çatışma çıkartmaya çalışıytorlar ve bunada sayın bahçeli kızmasın ama ne yazıkki çok ama çok sessiz kaldı ben yerim böylşe millyetçiliği.benim bildiğim masaya yumruğunu vurdunmu sesi taaa bir haftalık öteden duyulacaktır.sen o partinin BAŞINI haketmiyorsun.CHP ye gelince oda benim sempatimi kazandı yeterki kılıçtaroğlunun bu ülke için yapabilecekleri yatırımları vede PROJELERİ açıklaması lazımdır.işteozaman kazanan sayın kılıçtarolu oalcaktır.seçimlerden önce mutlaka kendi partinin tabanına gidipte onların ne istediğini vede kimi desteklemek istediklerini sorun bunlar olursa sizi ozaman kimse tutamaz.başbakanın yapmaya çalıştığı korku hükümeti olarak bilinen işlre kalkışması ne yazıkki onunda sonunu getirmiştir.eğer bakın buraya yazıyorum eğer seçimleri kaybederse gelenlerin hepside erdoğan vede ekibinden çok kötü hesap soracaklardır.bunu böyle bilsinler onagöre davransınlar.

  • mustafa28 Temmuz 2013 16:39

    AKP'ye oy vermicektim, ama bu seçimde artık kesin vericem

  • kemal28 Temmuz 2013 15:44

    biz istanbul'u size bırakırmıyız. kendi kuyunuza kendiniz düştünüz. erdoğanı gözden düşürelim dediniz ama yücelttiniz. çocuklarıma bile söyledim, bu seçim ak partiye vermeyen evime giremez sonraki seçimler önemli değil.