E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFlaş iddia! Emenike Fenerbahçe'de---

Flaş iddia! Emenike Fenerbahçe'de

Flaş iddia! Emenike Fenerbahçe'de
01 Ağustos 2013 - 12:48 borsagundem.com

Fenerbahçe Rus basınına göre forvet transferinde son noktayı koydu...

Uzun bir süredir Oscar Cardozo ve Emmanuel Emenike'yle ilgili girişimlerini sürdüren ve bu konuda borsaya da resmi açıklama yapan Fenerbahçe, tercihini Nijeryalı oyuncudan yana kullandı.
Rusya'da yayın yapan Izvestiya'nın haberine göre Spartak Moskova, eski takımı Fenerbahçe'ye dönmek konusunda istekli olan Emenike'nin ayrılmasına izin verdi. Spartak ayrıca Fenerbahçe'yle de 13 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.
Gazetenin haberinde ayrıca Nijeryalı yıldızın 1-2 gün içerisinde takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaşıp İstanbul'a gideceğini de iddia etti.
Emenike, 2011-2012 sezonu öncesinde Karabükspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuş ancak o dönemde patlak veren şike soruşturması nedeniyle de 10 milyon euro karşılığında Spartak Moskova'ya satılmıştı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • T-Rex02 Ağustos 2013 13:40

    10 milyona EUR ya sat bi sene sonra 13 milyon EURO ya geri al bu neyin kafasıdır anlayabilen varmı ? zor gününde tırsıp takımı bırakan ve ilk uçakla kaçan adamı nie geri alır ihya edersin oda ayrı bi mevzuu:) aynı şey gs ve arda içinde sözkonusu şu an kendi yetiştirdiği adamı satıp bir sene sonra daha pahalıya almanın mantığını çözebilen varmı ? ha ihtiyacın varsa niye satıyosun ,, hadi sattın niye geri alıyosun ... karapara mı aklıyosunuz napıyosunuz anlamış deilim valla ama insanın aklına başka bişey gelmiyor artık !