E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFiyat İstikrarı Komitesi'nde konut piyasası ele alındı---

Fiyat İstikrarı Komitesi'nde konut piyasası ele alındı

Fiyat İstikrarı Komitesi'nde konut piyasası ele alındı
10 Ağustos 2022 - 09:33 borsagundem.com

Fiyat İstikrarı Komitesi dünkü toplantısında konut piyasasında fiyat mekanizmasını bozan adımlara karşı alınabilecek tedbirleri ele aldı.

Fiyat İstikrarı Komitesi'nin 6. toplantısı dün gerçekleşti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gıda ürünlerinde arz güvenliğini güçlendiren stratejik ürünlere ilişkin çalışmalar ile konut piyasasına yönelik alınan tedbirleri değerlendirerek Organize Sanayi Bölgelerinin geliştirilmesi için adımların atılması konusunda karar alındığını duyurdu.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, şu ifadeleri kullandı:

"Gıda ürünlerinde arz güvenliğini güçlendiren stratejik ürünlere ilişkin çalışmalar ile konut piyasasına yönelik alınan tedbirleri değerlendirerek Organize Sanayi Bölgelerinin geliştirilmesi için adımların atılması konusunda karar kıldık."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat: Fiyatları indirin

 

Fiyatlar 3-6 ay içinde düşecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )10 Ağustos 2022 10:19

    Allah razı olsun. çok güzel sohbetler, muhabbetler. SONUÇ ?? :D   emekli maaşı  aylık 3,800 tl ... ücretli çalışan maaş  5,500 tl ... konut alana kadar kirada durmak zorunda, :D ... yemese, içmese, okumasa, işyerinde yatıp kalksa  96 yıl 25 gün  7 saat sonra ev alacak... Çok verimli muhabbetler. Allah yarıdm etsin ücretli Türkiyede çalışana diyelim geçelim  :D ... Ben olsam her yöreye özgü en fazla kullanılan bedavaya gelen ürünleri devlet olarak çıkartır, işler demir yolları ile nakliye eder hem güzel, hem modern, hem ucuz, hemde başka şehirlerde yoğunluğu alacak modern evler veririm. Taş ev, Ahşap ev, üniversitelere yarışma kurar ev ve ev ürünleri natürel, ucuz, kullanışlı, dizayn alanında bu işi her yıl düzenlerim :D nerede o vizyon, misyon camiye gittim namaz kıldım amind edim şükür dedim uyudum yattım. :D gelsin oylar...