E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Fitil fitil burnunuzdan çıkacak"---

"Fitil fitil burnunuzdan çıkacak"

Fitil fitil burnunuzdan çıkacak
19 Aralık 2013 - 02:03 borsagundem.com

CHP'li İnce, operasyondaki polis ve savcı değişikliklerini eleştirerek, "Çok ah aldınız, çok can yaktınız, fitil fitil burnunuzdan çıkacak" dedi

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakanın adil yargılamayı etkileyerek açıkça suç işlediğini savunarak, “Polisleri, savcıları ne için değiştirmiş olabilirsiniz? Hukuk, anayasa, yönetmelikle konuşmuyorum, vicdanımla konuşuyorum. Çok ah aldınız, can aldınız, insanları intihar ettirdiniz, hapislerde çürüttünüz. Üzerinizde kul hakkı var, fitil fitil burnunuzdan çıkacak. Anayasada, mahkemede, Allah’ın huzurunda da çıkacak. O kadar insanın canını yaktınız ki. Oyun bittiğinde şah ile piyon aynı torbaya girer” dedi.

MEMUR OĞULUN 10 GAYRİMENKULÜ VAR

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise bütçe görüşmelerindeki konuşması sırasında, kim yolsuzluk yapıyor, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyor, nüfuz kullanarak bilerek ya da bilmeyerek menfaat sağlıyorsa sonuna kadar üzerine gidilmesi gerektiğini söyledi. Elitaş kendisine laf atan CHP’li Kamer Genç’e de, “Seninle tartışmaya girmiyorum, muhatap almıyorum. Az sonra senin servetini getiririm. Ömür boyu memurluk yapmış bir adam olarak çocuğunun üzerinde on gayrimenkul var. Çocuğun Meclis’te çalışıyor, en fazla maaş 3 bin lira, on tane gayrimenkulu nereden bulmuş. Dürüstlük timsali olarak ortaya çıkıyorsun. Onun hesabını ver” diye yanıt verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)