E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiFitch: Ülkeler temerrüde düşecek---

Fitch: Ülkeler temerrüde düşecek

Fitch: Ülkeler temerrüde düşecek
12 Mayıs 2020 - 11:35 borsagundem.com

Fitch Ratings, 2020 yılında ülke temerrütlerinde rekor kırılmasını beklediğini bildirdi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HEKATUKINESBESAAAAAA12 Mayıs 2020 23:26

    BEKLİYORUM. OSMANLIDAN KAPİTULASYONLA BESLENENLERİN TEMERRÜDE DÜŞMESİNİ BEKLİYORUM Kİ ÜLKELERİNİ SATIN ALACAM ULA.. TEMERRÜDE DÜŞEN ÜLKE DÜŞÜNÜN. HER ÜLKEDE OLAN HAY HUYU VEYU BESYU MİLLİ BİLİNÇ OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR. BASARSIN PARAYI ALIRSIN ÜLKEYİ YAD AAÇLIKTAN SÜRÜNÜR DÜRURULAR OLUR BİTER. MECBUR BİLİNÇİ UNUTACAK VE HİZMET ETMEYE BAŞLAYACAKLAR.. BEN  EL KALDIR DERSEM KALDIRACAK İNDİR DERSEM İNDİRECEKLER.....HEY BEYA..  OSMANLIDAN AYRILAN ÜLKELER GELİN BAKİM SIRA İLE TEMERRÜDE, NASI KURTARCAKSINIZ TEMERRÜTTEN KENDUNİZİ.....ALIN LÜBNAN ÖRNEĞİ, İNGİLİZLE İŞBİRLİĞİ YAP OSMANLIYI YIKTIRDA YÜZÜN GÜLDÜ MÜ YANİ ALIN ÜLKEYİ UCUZA GİTSİN, KATIN TOPRAKLARA HENYAYI KONYAYI GÖRSÜN AMA 5000 YILLIK  İYİ BİR ANLAŞMA YAPIN ÖNCE...GEL GEL ÜLKELER TEMERRÜDE DÜŞECEKMİŞ BEDAVADAN ÜLKELER, ALIN GİTSİN  BEYA.. YTD.

  • Duacı12 Mayıs 2020 18:27

    Allah israf yapan her kimse hesabını sorsun inşallah

  • Gün Alp12 Mayıs 2020 16:13

    Saraylar, uçaklar ve itibar kompleksleri ile başlayan israfın sonu gelmedi ve hala devam ediyor!Allah sonumuzu hayır etsin!Amin!

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU12 Mayıs 2020 16:12

    bana inandırıcı gelmiyor.

  • Dd12 Mayıs 2020 16:07

    KINA YAK iT. DÜNYAYI SÖMÜR,DÜNÜ,Z.

  • Bağımsız Düşünce 12 Mayıs 2020 12:16

    Borçlanma ile tüketim devri bitti ! Bir ülke hastane , hapishane , banka sayısı çoğalıyor ise ülke yanlış yönetiyor demektir. Borçlanma ile aşırı tüketim ülke ekonomilerini obez hale getirdi devlet doymak bilmeyen bir dev oldu ! Ya ülke bir tane hizmet bile ücretsiz değil bu devlet-millet ilişkisi değil ! Tüccar-müşteri ilişkisi . Toplum olarak kendi sorunlarımızı çözmez isek bir gün o sorunlar bizim huzurumuzu bozar.