E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFırtına Kayseri'de esti---

Fırtına Kayseri'de esti

Fırtına Kayseri'de esti
23 Eylül 2013 - 22:22 borsagundem.com

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor'u 1-0 mağlup etti

Karşılaşma düşük bir tempoda oynanırken iki takımda az pozisyona girdi. Bordo mavili ekipte Avrupa Ligi'ndeki Limassol maçına damga vuran genç oyuncu Yusuf iyi bir oyun sergilerken Henrique gollerine devam etti.
Ev sahibi ekip Kayserispor'da ise gol sıkıntısının devam ettiği görüldü. Bobo'dan sakatlığı nedeniyle yararlanamayan sarı kırmızılı ekipte Nobre oyuna 2. yarıda dahil oldu. Kayserispor'un temposuz oyunu da dikkat çekti.
KAYSERİSPOR: Ertuğrul, Salih, Henrique, Cleyton, Abdullah, Ömer, Jaja, Sefa, Mijailovic, Biseswar, Mouche
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa, Aykut Akgün, Yusuf, Adrian, Olcan, Malouda, Zokora, Henrique
KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
-GOL..DK.61 Trabzonspor Henrique'nin golüyle öne geçti. Adrian sol kanattan getirdiği topu yerden içeri ortaladı, Henrique düzgün vuruşla takımını öne geçirdi.
-Karşılaşmada 2. yarıya Kayserispor başladı.
-İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.
-DK.27 Soldan gelen ortaya Yusuf arka direkte güzel vurdu ancak top direkten döndü. Trabzonspor'un yakaladığı en net fırsattı bu pozisyon.
-DK.22 Mouche'nin ceza yayı üzerinden harika plasesini kaleci Onur aynı güzellikte çeldi. Doğan karambolden ev sahibi ekibin oyuncuları yararlanamadı.
-DK.15 İlk tehlikeli atak Sefa ile ev sahibinden geldi. Kaleciyle karşı karşıya vuruşunda Onur başarılıydı.
-Karşılaşmaya Trabzonsporlu futbolcular başladı.
KARŞILAŞMA ÖNCESİ NOTLAR
Kayserispor ile Trabzonspor yöneticileri arasında iki günden beri tam bir dostluk ilişkisi gerçekleşti. Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile 16 bordo mavili yöneticiyi dün çiftlik evinde mangal partisinde, bugün ise maçtan önce Kayserispor'un Karpuzatan Tesisleri'nde yerel yemeklerle ağırladı. İki kulüp başkanı arasında Kulüpler Birliği seçiminde meydana gelen soğukluk böylece giderilmiş oldu. Maç öncesi ısınma sırasında Kayserispor ve Trabzonspor tribünlerinden ''İki takım el ele, hep birlikte'' diye oyunculara tezahürat yaptılar. Trabzonspor konuk tribününden ''Kayseri'', Kayserispor tribünlerinden ise ''Trabzon hoş geldin'' tezahüratı yükseldi.
Kayserispor'da sakatlıkları süren Bobo, Simiç, Zurap Trabzonspor maçında yer almadı. Tecrübeli golcü Nobre ise yedek soyundu. Trabzonspor'da ise Colman ile Giray, sakatlıkları nedeniyle Kayseri deplasmanında takımlarında yer alamadı.
Kayserispor- Trabzonspor maçı öncesi A Milli Takım'da birlikte oynayan Kayserisporlu Sefa ile Salih'le Trabzonsporlu Aykut Demir yeşil çimler üzerinde koyu bir sohbet yaptı. Genç oyuncular daha sonra birbirlerine başarı dileyerek soyunma odasının yolunu tuttular.
Kayseri'de hava sıcaklığı 7 dereceye kadar inince, Kadir Has Stadı'nın tribünlerinin büyük bölümü boş kaldı. Trabzonspor konuk tribününde yaklaşık 400 kişilik bir taraftar, ''İngiltere-Trabzonsporlular'' ve ''Gurbetçi Gençler Kayseri'' pankartları açarak oturdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)