E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFırtına İstanbul'da rekor peşinde!---

Fırtına İstanbul'da rekor peşinde!

Fırtına İstanbul'da rekor peşinde!
28 Kasım 2021 - 11:49 borsagundem.com

Süper Lig'in 14. haftasında lider Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. Zirvedeki puan farkını korumak isteyen bordo-mavililer, İstanbul'da aynı zamanda rekor peşinde de koşacak.

Trabzonspor için bugünkü Fatih Karagümrük maçı hem zirve yarışı hem de yeni serilerin yakalanması adına önem taşıyor.

Görev yaptığı son 25 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Abdullah Avcı'nın yanı sıra bordo-mavililer de 1995 yılında yakaladığı yenilmezlik serisini (26) Karagümrük karşısında tekrarlamak için mücadele edecek.

2016'da Başakşehir'in başında 26 maç bileği bükülmeyen Avcı, en uzun serisini yeniden yaşamak isterken, en uzun galibiyet (7) serisini de egale etmek için sahaya çıkıyor.

Bordo-mavililer, tecrübeli hocayla deplasmanda hiç mağlubiyet yaşamazken (14G-9B) Karagümrük de kendi sahasında 12 maçtır yıkılmıyor. İstanbul ekibi bu sezon ev sahibi olduğu 6 karşılaşmayı (3G-3B) kaybetmedi.

Evindeki son iki mücadelede Hatayspor ve Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Bu arada Trabzonspor, 4 kez karşılaştığı rakibine puan vermedi.

Sergen'in kader günü giderse, 2 aday var

 

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçı muhtemel 11'ler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)