E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFirst Republic Bank'a 30 milyar dolarlık mevduat desteği---

First Republic Bank'a 30 milyar dolarlık mevduat desteği

First Republic Bank'a 30 milyar dolarlık mevduat desteği
16 Mart 2023 - 21:57 borsagundem.com

ABD Hazine Bakanlığı, Fed ve FDIC, bankacılık krizinde adı geçen bankalardan biri olan First Republic Bank'ın 11 büyük bankadan 30 milyar dolarlık mevduat aldığını duyurdu

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell ve Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) Başkanı Martin Gruenberg ortak açıklama yaptı.

Açıklamada, 11 bankanın First Republic Bank'a 30 milyar dolarlık mevduat sağlayacağı belirtilerek, "Bir grup büyük bankanın bu destek gösterisi memnuniyetle karşılanıyor ve bankacılık sisteminin dayanıklılığını gösteriyor." değerlendirmesinde bulunuldu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Halil17 Mart 2023 00:06

    Vakıfbankta batmış para versinler

  • Golda Mayer16 Mart 2023 23:58

    Sırada en az 50 krizdeki banka var fed yine açık yada gizli para basıp bu bankalara enjekte edecek ancak 2008 gibi çin yeşil kağıt karşılığı sınırsız mal vermeyecek altın ve çin digital parası sirkülasyona girecek. Sınırsız basılan Japon parasını ve ekonomisini de kötü günler bekliyor. Almanya ecb de ağırlığını koyarsa belki euroyu kurtarır.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL16 Mart 2023 22:33

    Sanki para dediğin ortada yok ki.sanal ortamda bas bas paraları yerine koy.Kafa tutanlara ise askeri güçlerini kullanırlar.