E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFırsatçılara karşı üçlü denetim talimatı---

Fırsatçılara karşı üçlü denetim talimatı

Fırsatçılara karşı üçlü denetim talimatı
09 Ekim 2018 - 05:27 borsagundem.com

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında ekonomik sorunlar en önemli gündem maddesiydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, fırsatçılarla mücadelede İçişleri ve belediyenin de Ticaret Bakanlığı'nın çalışmalarına katkı vermesi gerektiğini söyledi

Ekonomik sorunlar AK Parti’nin hafta sonu Kızılcahamam’da yaptığı kampın en önemli konusunu oluşturdu.

Toplantının kapalı bölümünde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, fırsatçılarla iyi mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, bu işin sadece Ticaret Bakanlığına bırakılmamasını istedi. Erdoğan, İçişleri Bakanlığı ve belediye zabıtalarının da fırsatçılarla mücadele için ortak çalışması gerektiğini söyledi. Erdoğan, “Çok etkili denetimler yapılsın, vatandaşı bu fırsatçılara bırakmayın” dedi. Toplantıda bazı milletvekilleri yerelde yaşanan ekonomik sorunları dile getirerek piyasaların canlanması ve para girişinin sağlanması için tüccar ve sanayicinin devletteki KDV iadelerinin bir an önce ödenmesini istediler. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da bunu yapabileceklerini söyledi. Milletvekilleri yerel seçime giderken bölgelerinde yaşadıkları sorunları anlattılar. Ayrıca, yol yapımı ve altyapı hizmetlerine yönelik ödeneklerin durma noktasına geldiğini, işlerin yarım kaldığını, bunun da vatandaşta olumsuz etki yaptığını dile getirdiler. (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • haramzadeler09 Ekim 2018 09:13

    elektiriğe zam benzine zam vergilere zam bunları kim denetleyecek ? bunları yapanlar kime hesap verecek???

  • 10 tl pardon 9,99 tl domates olurmuu???09 Ekim 2018 07:42

    Denetlemeyebaşlasanız herkese ceza keser, hazineyi doldurursunuz ama milletten ihbar bekleniyor. Bize acımayanlara niye acıyorsunuz, niye hala fiyatlar düzelmedi???? Bir kilo süte 5 tl verip içilir mi????? Eskiden evlerde hiç birşey olmasayumurta kırıp yenirdi şimdi yumurta yok. Aldığımız yumurtanın tadı yok. Offf offf

  • KILIÇ09 Ekim 2018 07:32

    PİYASA DOLANDIRICISI PATRONLAR BİLİNİYOR FAKAT MÜCADELE DEGİL DESTEKLENİYOR ÜSTELİK KURUMLARIMIZDA ONLARIN EMRİNDEYMİŞ GİBİ ASIL MÜCADELE BU BİLİNEN VURGUNCU PATRONLARDAN BAŞLANMALI GEREKİRSE PİYASADAN EL ÇEKTİRİLMELİ.

  • Mustafa09 Ekim 2018 06:27

    Devletin fırsatçılığı ne olacak