E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFinalin adı Barcelona-Juventus---

Finalin adı Barcelona-Juventus

Finalin adı Barcelona-Juventus
13 Mayıs 2015 - 23:52 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Real Madrid ile Juventus 1-1 berabere kaldı. Bu skorla İtalyan ekibi finale yükselen takım oldu.

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid sahasında ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Juventus'u ağırladı. 23. dakikada kazanılan penaltıda Ronaldo topun başına geçti. Yıldız oyuncunun vuruşunda İspanyol ekibi 1-0 öne geçti ve ilk yarıda böyle sona erdi.

Karşılaşmanın 57. dakikasında ise sezon başında Real Madrid'in Juventus'a sattığı Alvaro Morata attığı golle skora denge getirdi. Genç forvet ilk maçta da takımının ilk golüne imza atmıştı. Kalan dakikalarda Real Madrid rakip kaleyi ablukaya almasına rağmen maçı uzatmaya götürecek golü bulamadı. Juventus, 1-1'lik skorla adını finale yazdıran takım oldu.

12 YIL SONRA FİNALDE
İtalyan devi Juventus en son 2003 yılında finale yükselmişti. Bir diğer İtalyan ekibi Milan ile eşleşen Juventus penaltı atışları sonucunda kupayı rakibine kaptırmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)