E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFin Başbakanın uyuşturucu testi sonucu açıklandı---

Fin Başbakanın uyuşturucu testi sonucu açıklandı

Fin Başbakanın uyuşturucu testi sonucu açıklandı
22 Ağustos 2022 - 22:40 borsagundem.com

Dans görüntüleri sızdırılan Finlandiya Başbakanı Marin'in uyuşturucu testi negatif çıktı

Fin Başbakan Sanna Marin'in katıldığı partinin yankıları devam ediyor. Ünlü Fin simalarla eğlendiği videoların sosyal medyada yayılması ve partide insanların 'kokain' diye bağırması sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Başbakan Sanna Marin, uyuşturucu testi oldu. Testin sonucu negatif çıktı.

Finlandiya'da katıldığı bir partide arkadaşlarıyla dans ederken çekilen görüntülerinin sızdırılmasının ardından tartışmaların odağı olan Başbakan Sanna Marin'in uyuşturucu testinin sonucunun negatif çıktığı bildirildi.

Fin YLE yayın kuruluşunun hükümet açıklamasına dayandırdığı haberine göre, basına sızdırılan görüntüleri nedeniyle yalnızca Finlandiya'da değil birçok ülkede kamuoyunda eleştirilerin hedefi olan Marin'e, 19 Ağustos'ta yapılan uyuşturucu testinin sonucu çıktı.

Açıklamaya göre, yapılan testte Marin'in yasa dışı bir madde kullanmadığı tespit edildi.

Marin'in uyuşturucu testinin ücretini kendi cebinden ödediği belirtilen açıklamada, testle ilgili detaylı bilgi almak isteyen basın mensuplarının başbakanlıktan bilgi isteyebileceği kaydedildi.

Açıklamada test sonucunun, özel bir sağlık şirketinde görevli iş sağlığı hekimi Paavo Halonen tarafından onaylandığı ifade edildi.

BAŞBAKANIN SIZDIRILAN GÖRÜNTÜLERİ

Marin'in milletvekili Ilmari Nurminen ve medya sunucusu Tinni Wikström dahil ünlü Fin simalarla eğlendiği videolar, sosyal medyada yayımlanmıştı.

Finlandiya Başbakanı Marin, uyuşturucu testi yaptırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )23 Ağustos 2022 07:58

    Test ücretini maaşı ile ödemesi :D ...İşte kalitenin kalitesi bir yönetim modeli.. işini gücünü yapsın... ister camime gitsin, ister tef çalsın oynasın, ister kliseye gitsin vb. manane. özel hayatı kendini ilgilendirir.  İşini gücünü yapıyorsa sorun yok. Ortaya çıkan kaliteli işe bakarım ben. İnsanların sana gösermek isteidği tablo pos çıktı. oyunu vericem bir sonraki seçimlerde :D