E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFilenin Sultanları çeyrek finalde---

Filenin Sultanları çeyrek finalde

Filenin Sultanları çeyrek finalde
29 Ağustos 2021 - 19:34 borsagundem.com

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Çekya'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol takımımız, Bulgaristan’ın Plovdiv şehrindeki son 16 turunda Çekya ile karşı karşıya geldi.

İkinci set dışında rakibine büyük üstünlük sağlayan Filenin Sultanları, setleri 3-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

İlk seti 25-13 kazanan Filenin sultanları, ikinci seti 25-22 kaybetti. Ancak üçüncü sette kaldığı yerden devam eden millilerimiz, üçüncü seti 25-14, dördüncü seti ise 25-13 kazanarak mücadeleyi 3-1 galibiyetle tamamladı.

Ay-yıldızlılarımızın rakibi, 31 Ağustos Salı günü Plovdiv’deki Polonya-Ukrayna maçının galibi olacak.

Yarı finalden itibaren tüm maçlar Belgrad’da oynanacak.

Ay-Yıldızlılar yarı finale adını yazdırırsa, final öncesi muhtemel rakip Sırbistan (son şampiyon), Macaristan, Hırvatistan veya Fransa olacak. Filenin Sultanları, D Grubu’nda 5’te 5 yaparak namağlup şekilde Son 16’ya kalmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)30 Ağustos 2021 11:12

    Harikasınız kızlar müthişsiniz.mükemmelsiniz. Tek tek  tebrik ediyoruz. Bizleri başarıya doyurdunuz,  Öncü olduğunuz yeni nesil gençlerimiz sayenizde yep yeni spor aktivitelerin de kendini buluyor. Sizle rçok zor yollardan, bulundugunuz yerlere geldiniz. Açtığını yol ve sunduğunuz imkanlar ile klubler artık bu yolları asfaltlamaya başladı. yenı nesik kızlarımız çocuklarınız gençlerimiz sayenizde bu yoldan ilerleyecek, gün gelecek sizlerinde takdir ettiği çok daha mukemel başarılara imza tacak. ama sizlerin isimleri, adları, başarıları, doldurdugunuz istatislik sonuçlar , her daim anlatılacak. Hr müsabakada sizlere saygı sunulacak. iyi varsınız, iyiki bizlerde varız ve başarılarınızı görmek nasip oldu. Tebrik eder, birlikte nice mutluluk göz yaşları dökmek nasip olsun bakalım. Hadi başlayalım...

  • Kaan KILIÇ30 Ağustos 2021 09:13

    Tebrikler arkada$lar...