E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFeyzioğlu: Emine Erdoğan'a mektup yazdım---

Feyzioğlu: Emine Erdoğan'a mektup yazdım

Feyzioğlu: Emine Erdoğan'a mektup yazdım
21 Aralık 2019 - 18:52 borsagundem.com

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, "Bu projenin Emine Erdoğan tarafından sahiplenilmesini önemsiyorum" dedi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "İnşallah dört dörtlük bir proje olarak önümüze konulacak. Dün Emine Erdoğan'a bir mektup yazdım. Bu projenin kendileri tarafından sahiplenilmesini önemsiyorum" dedi.
Türkiye Barolar Birliği (TBB) ve Kayseri Barosu tarafından Kayseri'de düzenlenen 'Genişletilmiş İç Anadolu Bölgesi Baro Başkanları' toplantısına Feyzioğlu'nun yanında 26 ilin baro başkanları katıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Feyzioğlu, yatırım için en önemli unsurun hukuk güvenliği olduğunu söyledi.

Fevzioğlu, "Ülkemizin sanayi ve istihdam yaratan fabrikalara ihtiyacı var. Yatırımcı hukuk güvenliğinin olmadığı yere gelmez. Yargı reformunu işte biz bu yüzden istiyoruz. Bazıları bunu avukatlar için istediğimizi söylüyor, bu son derece yanlış bir düşünce. Bir avukatın kendi adına istediği bir şey olmaz. Biz bu ülke için istiyoruz" dedi.

Ankara Barosu'nda olduğu dönemde başlattığı 'Gelincik' projesine değinen Feyzioğlu, "Bunu şimdi inşallah tüm Türkiye'ye yaymayı düşünüyoruz. Adalet Bakanı ile çok güzel bir işbirliği içindeyiz. Şiddet önleme merkezlerinin her birine bu konuda uzman, özel eğitimli, kadın hakları mücadelesine başına koymuş kıdemli kadın avukatları görevlendireceğimiz bir proje geliştiriyoruz. Sahada da onun ile birlikte mağdurun elinden tutacak, sisteme karşı mücadele edecek bir proje geliştiriyoruz. İnşallah dört dörtlük bir proje olarak önümüze konulacak. Dün Emine Erdoğan’a bir mektup yazdım. Bu projenin kendileri tarafından sahiplenilmesini önemsiyorum. Bir kadın olarak, kadına karşı şiddetin önlenmesi için kendisinin çok iyi bir mücadele vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

HER KESİME SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Feyzioğlu, kadına şiddeti önleme konusunda her kesime sorumluluk düştüğünü vurgulayarak, "Eskişehir’de çok kötü sonuçlanan bir örnek var. Tuğba Hanım, maalesef 23 defa dilekçe yazıp, 'Beni öldürecek, bu adam' demiş. Her seferinde sistem kağıt üzerinde üzerine düşeni yaptı; ama kadın öldürüldü. Aslında hiç kimse bir şey yapmamıştı. Didim’de de böyle bir şey var. Sahada görev yapan, jandarma, kaymakam, sosyal hizmet uzmanı, hâkim, savcı her kimse bir can kurtarmak adına 'bu işi yapıyorum' sorumluluğunda yapmalı. Sadece imza atmakla bu iş kalmamalı. Emine Erdoğan’ın bu konuya hassas yaklaştığını biliyorum. Sahada görev yapan herkese teşvik unsuru olacağını biliyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum22 Aralık 2019 01:02

    Zina eden Kadın ve erkeğe vurulacak sopa ise ancak 4 şahit bulunduğunda uygulanacak zahiri bir cezadır!    Yani Kadın Erkek ayırımı yoktur.  Bu haltı yiyenin cezasını zaten Allah veriyor.  Böyle yapan toplumlarda Hadisi şerifte belirtildiği gibi  yani zinanın çoğaldığı toplumlarda hastalık dert bela, fakirlik ve sıkıntı eksik olmaz!  Son olarak bir ayet meali  ''Dilediğini işle karşılığını göreceksin.!!   Netice Müslüman ülkeler ya da Müslümanlar  bir yerde Allah ınemirlerini  vehm edememenin  cezasını çekiyorlar!  Kafirin Müslümanlara müstehak gördüğü cezayı Bizlerin de seyretmesi de asla Allah ın  hoş göreceği bir şey de değildir. Dolayısı ile  ezilene zulüm görene düşeni ayağa kaldrmayı  Allah emretmiştir.  Türkiye de doğrusunu yapıyor.

  • Baştan sona yobaz cmr22 Aralık 2019 12:49

    La olum ne zinası, dünya zina yapıyor Çernobil patlayınca etrafta etkilenen kim varsa o sakat kalıyor. Gıdanı, suyunu, toprağını kirletir isen kötü hastalık , sakatlık artar. Bilim diye birşey var. Neden hırsızlık, yolsuzluk, torpil, adaletsizlik artarsa sakatlık olmuyor İslam buna izin mi veriyor. Batılılarda zina var ama sakatlık daha az bunu neyle açıklayacaksin ? Onlar müslüman değil diyeceksin he canına yandığım siz çok müslümansınız. En zeki de sizsiniz hele İslam coğrafyasında dogmayaydın, güney Amerika'da dogaydin sanki İslamí mı bulacaktın. Allah adildir sırf burada dogdun diye sen cennete onlar cehenneme yemezler

  • Bir yorum22 Aralık 2019 00:49

    Darebe  kelimesini darp edin olarak tercüme edenler Allah ın emrine muhalefet etmişlerdir.   Darebe yanınızdan uzaklaştırın anlamındadır.  Peygamber(S.A.S)  Hiç bir zaman hiç bir kimse kadın dövdüğüne şahit olan yok. Canlı Kuran Peygamberdir. O devirde  de bütün haller  yaşanmış kimse zina ettiği için öldürülmemiştir.  Recm hadises,i ise  O zaman da zina eden bir kadın kendisinin çok büyük nedamet duyması sonucu Peygamber e gitmiş ve kendisine ceza verilmesini istemiştir!   Peygamber (S.A.V.)  Bana bu konuda bir vahiy gelmedi diyerek geri çevirmiş kadın tekrar kendisine ceza verilmesinde ısrar edince  sadece o duruma ait ve bir defaya ait  kendisine bu şekilde ceza verilmiştir!  İşte cahiller ve münafıklar bu durumu  geleneksel kadın düşmanlığı haline getirip  toplumlar perişan olmuştur.  

  • erol g.21 Aralık 2019 23:33

    SAYIN BARA BAŞKANI NİSA SURESİ 2 AYETİNDE BAZI MEALLERDE ZİNA EDEN ERKEK/DİŞİYE VERİLECEK 100 DEĞNEK CEZASINI AZ BULANLAR NİÇİN MEALİN BAŞINA PARANTEZ İÇİNDE (BEKAR OLUPTA) İLAVE EDİYORLAR ? EVLİ OLANLARIN RECM/ÖLDÜRÜLMESİ İÇİN YAZIYORLAR İSLÂMİYET'TE RECM YOKTUR HAMMURABİ KANUNLARINDA MUSEVİ GELENEĞİNDE VARDIR Diyanete (bekar olupta) 100 değnek cezası verilecek ise evli olanlara verilecek cezanın ne olduğunu yazılı sorun BU İMALI MEALLER EVLİ KADINLARIN/DULLARIN/KIZLARIN DÖVÜLMESİNE/ÖLDÜRÜLMESİNE NEDEN OLMAZLAR MI ??? HİÇ Mİ SUÇLARI YOK ?

  • erol g.21 Aralık 2019 22:35

    SAYIN BARO BAŞKANI EVLİ KIZ KARDEŞLERİMİN AKRABALARIMIN BAŞINA ÖLÜMLE SONUÇLANA BİR HADİSE/OLAY MEYDANA GELİRSE SADECE SUÇU İŞLEYEN DEĞİL NİSA SURESİ MEALİNE "KADINLARI DÖVÜN" NUR SURESİ 2 AYETİNE PARANTEZ İÇİNDE (BEKAR OLUPTA) ŞEKLİNDE MEAL YAZANLAR DA SORUMLU TUTULARAK SUÇA TEŞVİKTEN YARGILANMALIDIRLAR

  • erol g.21 Aralık 2019 21:45

    SEN ÖNCE DİYANETİN MEALİNDEN NİSA SURESİ 34 AYETİNDE --/---/ KADINLARI DÖVÜN--/--/-- YAZISINI OKU SORUNLAR NEREDEN KAYNAKLANIYOR BİLMİYORSAN BİL/ÖĞREN senin izlediğim yol sadece meslektaşlarına para kazandırır SORUNU ÇÖZMEZ

  • erol g.21 Aralık 2019 20:43

    DİYANET'E DE MEKTUP YAZ YA DA DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA ; NİSA SURESİ 34 AYETİNDE ----/----/-- KADINLARI DÖVÜN ----/---- DİYE YAZMIŞSINIZ NEDEN İLAHİYATÇI PROFESÖR MEHMET OKUYAN GİBİ DİN ALİMLERİNDEN BAZILARI DÖVÜN ANLAMINA GELMEZ DİYORLAR şayet kadın eşinden memnun değilse ayrışmak istiyor ise ne yapmalı ? DÖVMENİN SİNİRİ NEDİR ? DİYE SORUN DİYANET MEALİ DEĞİŞTİRMEZ İSE KADINLARA KADIN DERNEKLERİNE SİZİN DÖVÜLMENİZİ İSTEYENLERİN DİYANET İŞLERİ BAŞKANI VE MÜFTÜLER OLDUĞUNU SÖYLEYİN Kİ KENDİLERİNİ ONLARA KARŞI DA KORUSUNLAR ONLARA GÜVENMESİNLER

  • Senden bu da beklenir.21 Aralık 2019 19:43

    Başbaşa verirseniz,memleket ihya olur...