E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ'ye şok suçlama ---

FETÖ'ye şok suçlama

FETÖ'ye şok suçlama
23 Kasım 2015 - 08:16 borsagundem.com

FETÖ / Paralel Devlet Yapılanması’nın bir oyunu daha deşifre oldu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı’nın Paralel Devlet Yapılanması’yla ilgili yürüttüğü soruşturma derinleştikçe, FETÖ’nün devletin kritik birimlerine hangi akıl almaz yöntemlerle sızdığı da tek tek gün yüzüne çıkıyor.  Akşam'ın haberine göre, FETÖ’nün devleti ele geçirmek için kullandığı yöntemlerden en ilginci ise, ‘yasadışı dinleme ve casusluk’ soruşturmasında deşifre oldu. FETÖ’nün devletin kritik birimlerinde görevlendireceği elemanlarını önce imtihan ediyor, başarılı olanlara da talimatlar veriyor.

SADAKAT ÖLÇÜMÜ

FETÖ, elemanlarının sadaktini ölçmek güzel kadınları kullanıyor. Çekirdekten yetiştirip, emniyet teşkilatı içinde önemli görevler verdikleri Komiser A.İ.Y.,  casusluk soruşturmasında verdiği ifadede, FETÖ’nün kendisine kadınlarla nasıl ‘uçkur testi’ yaptığını anlattı.

KADIN GÖNDERDİLER

Havalimanında görev yaparken normal olmayan ilgiyle yaklaşan birkaç kadının kendisine FETÖ tarafından gönderildiğini anlayan tanık Komiser A.İ.Y., daha sonra abilerden birinin ‘Beline sahip olana adama biz de sahip çıkarız’ dediğini söyledi. A.İ.Y.,  “Kadınlarla benim yoldan çıkıp çıkmayacağımı ölçmeye çalıştılar” dedi.

PARALEL EĞİTİME BASKIN

Bilecik’te Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik soruşturmada, bir okul, 1 yurt ve 1 pansiyonda eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ankara merkezli operasyonda Özel Sevgi Çiçeği İlkokul ve Ortaokulu, Anafen FEM Akademi Dershanesi ile Enesbey Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nda yaklaşık 6 saat süren çalışmalarının ardından, bazı dosyalar ile hard disklerin kopyaları alınarak incelenmek amacıyla emniyete götürdü.
KAYNAK: AKŞAM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şirzat23 Kasım 2015 21:01

    ş...oradan..düne kadar koyun koyuna yaşayanlar sanki kendileri değil..Belli ki o kadınlar kendilerine gönderildi..haberleri var...

  • Aynı masal PARALEL23 Kasım 2015 10:52

    Bu ülkeyi batıran sanki gülen.Kabak onun basına patladı

  • bu gün 23 Kasım 2015 10:12

    doğru,yarın yalan.

  • değişen şey çok23 Kasım 2015 09:50

    bazı insanlar dostlukların ilelebet devam edeceğini sanmaktadırlar ama fena halde yanılmaktadırlar.zira herşeyin bir sonu olduğu gibi arkadaşlıkların ve dostluklarında bir sonu vardır.eğer insan dostluklarının devamlı olmasını istiyorsa kendini devamlı iyi yönde yenilemelidir.bu her insan için geçerli bir durumdur.menfaatler ve çıkarlar ön plana çıkarsa dostluktan bahsedilemez.işte ak partiyle gülen gurubunun çıkar ilişkisi olmak görmek gerekir.bu ikisi arasında dostluktan bahsedilemez.

  • Erciyes 23 Kasım 2015 09:27

    Büyük oranda halka açık İpeke ve kozaa nın bağlı ortaklığı olan tv gazete gibi çok zarar eden basın-yayın niye elde tutuluyordu? Hocaya hizmet için mi aradan şirket karını farklı kayıtlarla götürmek için mi? Ayrıca şirkete pek katkı sağlamayan lüks jetlerle çok lüks hotelin şirketlerdeki işlevi nedir?

  • Ayşe Yorulmaz23 Kasım 2015 09:02

    Ne değişti de dünün dostları bugünün düşmanları oldular.

  • Akp23 Kasım 2015 08:58

    Bunlar bitti sira diger istismarcilarsa. Okuyucu yazici menzilciler basta hepsi kadrolasti baskan rte yok et bunlarida Rabbimiz icin, islam dinimiz icin.

  • vatandaş23 Kasım 2015 08:45

    küçük atın da civcivler yesin.öyle saçma iddialar isnat ediliyor ki gülen hakkındaki iddialar artık inandırıcılığını kaybetmeye başladı.