E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ'ye operasyon düzenlendi---

FETÖ'ye operasyon düzenlendi

FETÖ'ye operasyon düzenlendi
21 Eylül 2015 - 16:32 borsagundem.com

Ankara'da Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik olarak polis operasyon düzenledi

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu öne sürülen 4 eğitim kurumunda arama başlattı. Aramaları engellemeye çalışan bir kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, "Fetullahçı Terör Örgütü" soruşturması kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talebi ve mahkeme kararı doğrultusunda, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri adresleri önceden belirlenen eğitim kurumlarında eş zamanlı arama gerçekleştirdi. 

Karar doğrultusunda, Özel Samanyolu Eğitim Kurumları, Özel Atlantik Ahmet Ulusoy kampüsü, Özel Nurettin Topçu İlköğretim Okulları ile Atlantik Eğitim Kurumları'nda yapılan aramalarda, çeşitli evrak, bilgisayar ve harddisklere el konuldu.

Özel Atlantik Ahmet Ulusoy kampüsündeki aramaları engellemeye çalışan bir kişi de gözaltına alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kissofflife21 Eylül 2015 21:14

    sen de yandaşsın utanın yahu pbjektif olun sadece arkadaşın yazmış olduğu şeyleri aynen paylaşarak bizleri objektif oladunuzu kanıtladınız bir okur olurak teşekkür ediyorum

  • Kenan21 Eylül 2015 20:30

    Borsadaki hisselerini de kapatın,manüple ederek yatırımcıları zarara uğratıyorlar

  • sen de yandaşsın, utanın yahu objektif olun s...21 Eylül 2015 18:38

    bunca ihale, yolsuzluk ne oldu peki ? üstü örtüldü. borsagündem sen de aynısın kimbilir ne menfaatin vardır akp den. cemaati de sevmem ama böyle taraflı habercilik olmaz. utanın bir de ekonomi haberciliği yapıyorsunuz. nerden bilecez manipülatörlerle beraber çalışmadığınızı çünki hiç güven vermiyoesunuz. belki de akp li manipleri haber yapmıyor kayırıyorsunuzx, sizden beklerim habercilik ahlakınız belli