E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün TSK'daki yapılanmasına operasyon---

FETÖ'nün TSK'daki yapılanmasına operasyon

FETÖ'nün TSK'daki yapılanmasına operasyon
05 Nisan 2018 - 16:51 borsagundem.com

Gaziantep merkezli 13 il ve KKTC'de FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon düzenlendi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik Gaziantep merkezli 13 il ve KKTC'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 28 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma  kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ'nün  TSK'deki kripto yapılanmasına yönelik, örgütün "mahrem abileri" tarafından  ankesörlü telefon ya da büfeden arandığı ve toplantılara çağrıldığı belirlenen  şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlendi.

Gaziantep, Ankara, Şanlıurfa, Siirt, Kars, Muş, Şırnak, Diyarbakır,  Isparta, Tokat, Adana, Edirne, Hakkari ve KKTC'de düzenlenen eş zamanlı  operasyonlarda, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 28 şüpheli gözaltına  alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat kamış05 Nisan 2018 17:35

    Arkadaşım araç alacakdı ve aracın plakası fg idi bunun için aracı alacağı notetde ifade vermesi için karakola götürüldü ve 3 saat orda tutuldu. İşte ülkenin geldiği durum

  • Ahmet ünal05 Nisan 2018 17:34

    Bu hainlere müsemeha gösterende tam bir haindir Bu dünyada kurtarsada ahiretde kurtaramaz

  • Emekli05 Nisan 2018 17:16

    Bu hainler bi bitmedi gitti