E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün pilotları için karar belli oldu---

FETÖ'nün pilotları için karar belli oldu

FETÖ'nün pilotları için karar belli oldu
07 Kasım 2016 - 12:08 borsagundem.com

Konya merkezli 17 ilde 71'i üsteğmen 73 pilotun yakalanması için başlatılan operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen pilotlardan 2'si kadın 20 pilot tutuklandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye finans sağlayan ve örgüt faaliyetlerine iştirak edenlere yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 25'inin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.

2'Sİ KADIN 20 PİLOT TUTUKLANDI

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si kadın 20 pilot, tutuklandı. 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

69 PİLOT YAKALANMIŞTI

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye finans sağlayan ve örgüt faaliyetlerine iştirak edenlere yönelik soruşturmaya ilişkin, 27 Ekim'de Konya merkezli 17 ilde operasyon düzenlenmiş, haklarında gözaltı kararı çıkarılan 73 pilottan 69'u yakalanmıştı. Adliyeye sevk edilen 44 pilot, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

FETÖ’cüler nasıl F-16 pilotu oldu

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde FETÖ operasyonu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)