E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ’nün 'gaybubet evlerine' operasyon---

FETÖ’nün 'gaybubet evlerine' operasyon

FETÖ’nün 'gaybubet evlerine' operasyon
14 Ağustos 2020 - 08:49 borsagundem.com

Ankara’da FETÖ/PDY’nin, 'gaybubet evi' adı verilen hücre evlerine yönelik operasyonda 7 örgüt mensubu yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince, 'FETÖ/PDY üyeliğinden' aranan zanlıların yakalanması amacıyla örgüte ait hücre evlerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda hücre evlerinde saklandıkları ve internet tabanlı programlarla haberleştikleri tespit edilen 7 örgüt üyesi gözaltına alındı. Zanlıların üst aramasında, araçlarında ve adreslerinde 6 sahte kimlik ve ehliyet ile örgüte ait yaklaşık 75 bin lira ve 500 avro ele geçirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet16 Ağustos 2020 14:01

    Spekülatörler önleneceğine borsaya acayip kurallar getirildi. Dürüst yatırımcıda cezalandırılıyor. Alım satımda zorluk yaşanıyor. Devre kesiciler vs. Yani millet boşuna dövize yönelmedi. Bunlar akıllanmazlar. Borsayı yönetenleri tut kulağından kapının önüne koy.

  • Mustafa akıl 15 Ağustos 2020 11:16

    Borsadan artık çıkıyorum güven vermiyor spk bir hise biraz yükseldi ı ceza veriyor kadan dolayı borsadan çekiliyorum çünkü bütün hisseler brüt takas göz altı devre kesici aynı gün alınan hise aynı gün satılamaz altına yonelecegim daha borsaya dönmem

  • harun reşit bulut 14 Ağustos 2020 09:28

    Para çoktan bitmeliydi gibiler yurtdışına kaçırdıkları dövizin haddi hesabı yok bırakın göndersinler mağdurları sayesinde Türkiye'nin döviz rezervleri artar