E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ'cüler için kıyafet düzenlemesi geliyor---

FETÖ'cüler için kıyafet düzenlemesi geliyor

FETÖ'cüler için kıyafet düzenlemesi geliyor
17 Temmuz 2017 - 09:52 borsagundem.com

FETÖ'cülerin giyecekleri kıyafetlere ilişkin olarak Adalet Bakanlığı hazırlık yapmaya başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Yıldırım’la FETÖ sanıklarının duruşmalara Guantanamo’da olduğu gibi tek tip elbise ile çıkmasını konuştuğunu söylemesinin ardından Adalet Bakanlığı’nın bu konudaki yasal hazırlıkları başlatma kararı aldığı öğrenildi.

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, FETÖ sanıklarının mahkemeye tek tip elbise ile çıkarılmasına yönelik önümüzdeki günlerde yasal hazırlıklara başlanacak. Bakanlığın kapsamlı bir araştırma sürecinden sonra olası düzenlemenin teknik hazırlıklarına başlayacağı ifade edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Türk milleti aman dileyene ne kadar merhametli ise ihanetinde ısrar edene de o kadar şedittir. O hainlerin kapatıldıkları cezaevlerinin duvarları arkasında çürüyüp giderken, bunları düşünecek çok zamanları olacak, şu an iyi günleri. Geçenlerde Sayın Başbakanımızla da konuştum artık bunlar mahkemeye çıkarken Guantanamo'da olduğu gibi bunları da tep tip elbiseyle çıkaralım."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin17 Temmuz 2017 13:13

    Şov yaparak mahkemeye çıkmalarına asla müsade edilmemeli. Bütün tutuklular değil, sadece darbe girişiminde aktif rol almış tutuklular, bu ağır teşebbüsün aktörleri olarak mahkemeye tek tip kıyafetle çıkarılmalıdır.

  • HUKUK17 Temmuz 2017 11:17

    guantanamo insanlık dramının yaşandığı yerdir, ne olursa olsun insanlar adil bir şekilde yargılanmalı ve hakettikleri cezaya çarptırılmalıdır, buna da yargıçlar karar verir, cumhurbaşkanı ve adalet bakanı değil, bakıyorsunuz erdoğan, soruyor bunlar neden böyle giyiniyor, adalet bakanına dönüyor bunlar neden gözaltında değil diyor, bu adalete ve yargıya müdahaledir, yanlıştır, adalet herkes işin adalet dağıtır ve yanlı olmamalıdır.

  • Hayri17 Temmuz 2017 10:12

    80li yillarda ogrenciler tek tip siyah onluk giyerlerdi. Gecmise ozlem duyuluyor anlasilan

  • Keklik17 Temmuz 2017 10:11

    Yasasin ihale alinacak yeni bir alan ortaya cikiyor