E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ'cü eski MİT personeli Altaylı'nın CIA bağlantısı belgelendi---

FETÖ'cü eski MİT personeli Altaylı'nın CIA bağlantısı belgelendi

FETÖ'cü eski MİT personeli Altaylı'nın CIA bağlantısı belgelendi
22 Ocak 2020 - 09:06 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın iddianamesinde, Enver Altaylı’nın darbe girişiminden 2 gün önce Türkiye’ye geldiği kaydedildi. İddianamede Altaylı'nın hassas bilgileri dezenforme ederek, CIA bağlantılı kişilere servis ettiği belirtildi


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • reis22 Ocak 2020 11:46

    sırf ilgi çekmek için,işin detayı , ilgili kurum tarafından teyid yok.mit bir istihbarat kurumu cia da bir  istihbarat kurumu  adı gecen sahista istihbaratci. şimdi bu adam tosba sevenler cemiyeti ilemi görüşecek aralarında hertürlü görüşme olmuştur yazışma da olmuştur.birileri cambaza bak diyerek manipilasyon yapıyor çokta inanmayın... :D  :D 

  • KEMAL YILANKIRKAR22 Ocak 2020 11:43

    Ak parti hükümetin den önce bizim MİT maaşlarını ABD ödermiş.MİT in sahibi ABD olduğu basında çıkardı.demekki ülkemizi ABD istediği gibi yönetiyor idi.

  • Borsacı22 Ocak 2020 10:31

    Bence çift pasaportllu kişilerden çok sayıda ajan var. Adamlar hukuka ve haytın normal akışına uygun normal insan gibi çalışıyor, gündüz kuzu, gece kurt. Interneti VPN siz kullanmıyor, banka hesaplarına dikkat ediyor, parasını Western Union seyahat çeki veya yabancı kredi kartı olarak kullanıyor vs.

  • Türkoğlutürk 22 Ocak 2020 09:52

    Niye şaşırdın. Abd tarafından desteklemeleri boşunamı. Bir gazeteci olsada araştırsa hangi tarikatı hangi ülke destekliyor. Hangi parti hangi ülkenin gizli servisi tarafından kurduruldu.