E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ’cü Arif için Türkiye'den Flaş hamle---

FETÖ’cü Arif için Türkiye'den Flaş hamle

FETÖ’cü Arif için Türkiye'den Flaş hamle
25 Ocak 2020 - 11:30 borsagundem.com

ABD'de görüntülenen FETÖ firarisi eski futbolcu Arif Erdem'in iadesi istendi.

dalet Bakanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden firari olan eski futbolcu Arif Erdem'in ABD'den iadesini talep etti.

FETÖ'nün futbol yapılanması davasına bakan İstanbul 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Erdem'in ABD'de olduğuna yönelik haberlerin yayımlanmasının ardından sanığın iadesine yönelik talepname hazırladı.

Arif Erdem hakkındaki iade talepnamesi, Adalet Bakanlığınca Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla ABD'ye iletildi.

FETÖ'nün "futbol yapılanması" davasındaki bazı sanıklar, toplantılara katılan Erdem'in FETÖ elebaşı Gülen'le 1994'teki görüşmede bulunduğunu belirtmişti.

GÜLEN İLE 289 GÖRÜŞME

HTS analiz raporlarına göre ise Arif Erdem'in, 2012-2013 yıllarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kullandığı cep telefonuyla 289 kez görüştüğü ve mesajla iletişim kurduğu belirlenmişti.

BYLOCK KULLANICISI

Bir tanık beyanında, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı da olan Erdem'in, 2002'deki Dünya Kupası maçlarından sonra milli takım futbolcularına dağıtılan primlerin bir kısmını FETÖ elebaşı Gülen'in yardımcılarından Cevdet Türkyolu'na teslim ettiği bildirilmişti.

FETÖ'nün darbe girişiminden sonra 23 Temmuz 2016'da yurt dışına kaçtığı tespit edilen Arif Erdem'in, bir gizli tanık beyanına göre "imam" olarak nitelendirildiği de belirlenmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş26 Ocak 2020 07:37

    Daha ne Arif Erdem'ler var...Ve Arif'ten daha üst düzey fetöcü kaynıyor ortalık. Ama hepsi siyasi...Eğer samimi iseniz ve gerçekten fetö ile mücadele ediyorsanız onları acilen tutuklarsınız yoksa kesinlikle inanmıyoruz fetö ile mücadeleye...Bırakın bu tiyatroyu artık... 

  • : )25 Ocak 2020 23:57

    15 temmuz affında tövbe kapısı kapanmadan TÖVBE resisim demedi.. suçlu olarka hayatına devam ediyor. fetocu... bir çok akranı TÖBVE Ediyorum dedi. şimdi gül gibi yaşıyor ülkemizde... Seçim vakti belki tövbe kapısı açılırda, feto kakadır der, affediliyor )) gün .. gün gelecek fetonun siyasi ayağıda yargı şarısına çıkacak. TÖVBE ile bu işler af olmaz. 250 vatandaşı şehit verdik. 1 siyasinin oğlunu tanktepesinde görmedim sokaklarda. lafa geldimi beyaz atlarına biknişşer fetocularla savaşöışlar gibi konuşuyolar. Milletin büyük kısmı uyandı. Devlet unutmaz.

  • Memolinin25 Ocak 2020 15:32

    #Chpkkfetö# kapatılsın

  • . )26 Ocak 2020 00:20

    ne kapancak millet çok iyi biliyor.. seçimleri bekle hele sen. siyasi ayAK çıksın... göreceksin... Nasıl kapanıyorç...

  • bakın25 Ocak 2020 23:58

    Bu kişi büyük ihtimal geçmişte bu oluşumda bulundu. Şimdi korkusundan, bol bol yazıyorki, yakalanırsam, pc yada telefonuma bakarlarsa ben Reisciyim vede aynı saman partim belli. Fetoyada küfür ettim ... mesajı veriyor : )) bunun gibi borsagundem sayfalarında 10 kişi felan var. geçmişte onun bunun cübbesini öpen hurmasını yiyen kişi bu karaktersizler. 

  • Tekno papaz25 Ocak 2020 23:45

    :) hakan şükür chp milletvekiliydi ve hocam hocam diye chp'li milletvekilleri ağlıyordu. Kapatılsın tabiki :)                                 sizin kafa mükemmel

  • HALİL KERTENKELE25 Ocak 2020 14:37

    bunlar CAI ajanları hiç verirlermi.içimizde daha ne ajanlar var.

  • eee26 Ocak 2020 00:21

    yahu bunları destekleyen alkışlayan sen ve senin gibilerdi. şimdi caı diyorsun. sen nesin ozaman ? israil ajanımı sen alkışlıyorsun bu fetoşları. ne istedilerde vermedim dedikçe alkışlıyordun. stadlar akoşuyorudn turkçe olimpiıyatları için... unuttun mu?

  • ..25 Ocak 2020 23:59

    enden büyük ajan mı olur ? frıldak gibi dönüyorsun.  15 temmuz öncesi başkadın, 15 temmuz sonraı bambaşka

  • Unknown25 Ocak 2020 13:45

    İyi de bu adamın yaptıkları suç ise ki yıllar milat kabul gören 2013 den öncesine denk geliyor bu durumda boy boy elebaşıları resimleri çıkan millet vekillerinin de hepsinin öven destek veren önlerine her türlü kolaylığı seren kişilerin hepsinin Arif gibi haberinin yapılması gerekmez mi. 2002 deki dünya kupasına atıfta bulunulmuş o zamanlar destek verenlerin de yaptıklarını biraz cesaret edipte bu haber gibi sıkıysa yayınlasanıza.

  • Ne yapacaksınız?25 Ocak 2020 13:42

    Emre gibi,baştacı mı yapacaksınız.Bırakın bu işleri.