E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ taktik değiştirdi---

FETÖ taktik değiştirdi

FETÖ taktik değiştirdi
04 Nisan 2018 - 16:02 borsagundem.com

Terör örgütü FETÖ, MİT'in Kosova’da 6 yöneticisine yönelik operasyonu sonrasında yeni önlemler almaya başladı

Örgütün Avrupa ülkelerinde deşifre olmuş kritik yöneticilerini Kanada’ya ve Türkiye'nin operasyon yapmasının zor olacağını düşündüğü ülkelere kaydırmaya başladığı öğrenildi.

Haber7'nin haberine göre, MİT'in Kosova’da düzenlediği bir operasyonla FETÖ'nün 6 kritik ismini yakalayıp uçakla Türkiye’ye getirmesi FETÖ'de büyük paniğe ve korkuya neden oldu.

FETÖ lideri Gülen'in son konuşmasında örgüt üyelerine 'beni koruyun' talimatı vermesi sonrası örgüt yöneticilerinin en güvenilir ülke olarak belirledikleri Kanada'ya kaçmaya başladıkları iddia edildi.

Deşifre olan örgüt üyelerinin Türkiye'nin operasyon yapmasının zor olduğunu düşündükleri İngiltere ve Fransa gibi ülkelere de kaçmak için harekete geçtiği belirtiliyor.

6 FETÖ'cünün Türkiye'ye getirildiği Kosova operasyonu sonrası Abdullah Aymaz, Zekeriya Öz'ün de Almanya'dan kaçış planı yaptıkları iddialar arasında.

Bir diğer iddia ise başta Almanya ve İngiltere olmak üzere AB ülkelerine iltica talebinde bulunan birçok FETÖ’cünün operasyon riskine karşı adres değişikliğine gittikleri yönünde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • melih5304 Nisan 2018 16:17

    batı çimento sanko ortaklığı sonrası önce tarihi zarar yazdı.ardından tarihi vergi kaybı (Devletimize milyonlarca zarar)ardından hisse baskılaması**(kim olduğu bellideğil??)hisse çöküşü ve hisselerin bu malum ismi bilinmeyen çete tarafından löplenmesi.**tam bir travma .**ne tesadüf sankonun ortaklığına denk geldi..neyse biz fetöye**gelelim..fetönün finans ayağı nerden acaba..onlar bili,nip kesilmeli..bu finans ayakları çok önemli..kim ler acaba**??

  • ali04 Nisan 2018 18:52

    Memlekette Reize bağlanmamış finans ayağı mı kaldı :o) :o)Yeni doğan bebekler bile borçlu doğuyor..