E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ Gelir İdaresi'ne nasıl sızdı? İşte itiraf---

FETÖ Gelir İdaresi'ne nasıl sızdı? İşte itiraf

FETÖ Gelir İdaresi'ne nasıl sızdı? İşte itiraf
19 Temmuz 2020 - 10:55 borsagundem.com

FETÖ'nün Gelir İdaresi Başkanlığı'na sızmak için soru hırsızlığı yaptığı ve örgüt imamları tarafından yönetildiği ortaya çıktı. Örgüt tarafından yönlendiğini belirten G.E. isimli şüpheli FETÖ'cü imamları tek tek tespit etti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede soru hırsızlığı ile kamu kurumlarına giren FETÖ'nün bu defa da aynı yöntemle Gelir İdaresi Başkanlığı'na sızdığı ortaya çıktı.

Örgütün verdiği sorularla kendisinin ve diğerlerinin devlet gelir uzman yardımcısı olduğunu anlatan şüpheli G.E., bu isimleri tek tek teşhis etti. Akşam'ın haberine göre başkanlıktaki hücrenin Yunus kod adlı sözde imam Y.A. tarafından yönetildiğini belirten şüpheli ifadesinde şunları söyledi: “2013’te kaymakam adayı olarak atandım. Benimle birlikte fotoğraflarını teşhis ettiğim şahıslar da FETÖ’cüdür. Yunus kod adlı imam, toplantılar yaparak himmet ücretlerini belirler, ayda iki kez İdare’deki örgüt militanlarını yönlendirdi.” 

FETÖ'cü yayın organlarının lisansı satılıyor

 

FETÖ ile mücadelede 99 bin 66 operasyon yapıldı

 

HDP'li vekilin tecavüz ettiği kadın konuştu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eeee20 Temmuz 2020 08:41

    işte ayak devlet kurumunda ve personel almış. hak eden işsiz, 2350 tl maaşla dışarda. bütün emekleri boşa gitmiş. içi boş tembeller ise, soruları ve cevaları almış. saatlerce ders yapan kişileirn emeklerini çalmış. bugun gibi bir çok sınavda haksız yere insanlar büyük mevkilere gelmiş. işte z x nedersen de. bu kuşan fena vuracak şamarı. çok fena. boşuna demiyorlar oy moy yok. çocun anası babası saatler çalışıp eğitim masrafı parası kazanıyor. fetocuların kafsızları, cevaplarla yıllarca sınava çalışanların emeklerını çalıyor. hak edenler işsiz, hak etmeyen bir çok kişi devlet memuru oluyor. bunu var olabn hukumet göremıyor, engelleyemıyor, sonra oy istemek için camilerde reism çekiliyor. ? bu durumda güle güle seçimlerde

  • ışın Özdemir19 Temmuz 2020 23:07

    Bana kalsa önemli yerlere gelmiş kişileri didik didik eder bu şerefsizleri,milletin hakkını yiyenleri ortaya çıkarır fetö ile mücadeleye son derec ciddiyet kazandırırım

  • türkoğlutürk20 Temmuz 2020 10:54

    kim yapacak.hangisi koluna girmedi.

  • Bika19 Temmuz 2020 22:50

    "Ne istediniz de alamadınız." Malum kişi

  • Dede19 Temmuz 2020 18:14

    Sizmadi bilakis malum kisi tarafindan atandi

  • eee19 Temmuz 2020 18:10

    hansi siyasi bunları o konumlara getir miş ? onu soran yok. yorumlarda desen sansür. illaki 2023 yılınımı beklicek bu millet terör örgütlerin yapılanması ortaya çıksın diye?

  • Sızma19 Temmuz 2020 15:04

    Sızma degil yerleştirme sızma gizli olur

  • IDAM19 Temmuz 2020 12:11

    Idamsiz pislik temizlenmez,bu Vatan haini pislikleri temizlek icin tek care idamdir uc bestanesini salladirin bi ,bak ondan sonra hepside bulbul olur konusur,cunku bunlar kendi cikarlari icin her sekle girerler ve her naneyi yerler.

  • BORSACI19 Temmuz 2020 11:56

    halen varlıgı devam ediyor iyi araştırılmalı.