E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ borsası iddialarına soruşturma---

FETÖ borsası iddialarına soruşturma

FETÖ borsası iddialarına soruşturma
30 Mart 2018 - 20:01 borsagundem.com

Şamil Tayyar’ın "FETÖ borsası" iddialarına ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın “FETÖ borsası” iddialarıyla ilgili olarak Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı

Gaziantep Savcılığı soruşturma kapsamında Tayyar’ın tanık olarak ifadesinin alınması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına talimat yazısı yazdı. Ankara Savcılığının da önümüzdeki günlerde Tayyar’ın ifadesine başvuracağı öğrenildi.

Tayyar, bir televizyon programında yaptığı açıklamada FETÖ davalarıyla ilgili FETÖ borsası kurulduğu iddialarında bulunmuş, FETÖ’den tutuklu iş adamlarının milyon dolarlar vererek itirafçı olarak tahliye edildiğini öne sürmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ31 Mart 2018 07:12

    SAYIN TAYYAR KONUŞURKEN GAZTECİ YADA CHP Lİ GİBİ KONUŞUYOR SEN İKTİDARSIN NEYSE BİRAZCIK DAHA KİTAP OKUMALISIN .

  • Alper Tunga30 Mart 2018 21:44

    Bu ne ki evinde 1 dolar çıkan beraat ediyor.Üstüne tutuklu kaldığı süre için Devlete tazminat davası açıyorlar.Bana göre Fetö ile mücadele edildiği falan yok.Mor beyin ,bylock güncellemeleri hep birilerini kurtarmak için gündeme getiriliyor.Adamlar bylock konuşmalarında darbe yapılacağını açıkça yazıyorlar ve darbeden önce de MİT bylock konuşmalarının tümünü Savcılığa veriyor ancak darbe önlenemiyor.Türkiye Cumhuriyeti bunu hak etmiyor.İdam şart.

  • ıtri30 Mart 2018 20:35

    soruşturmaları yürüten komiser, savcı hakimlerin eş çocuk ve yakın akrabalarının mal varlıkları incelenmeli. anormal artış olanlara "nereden buldukları" sorulmalı