E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFethullah Gülen'in kasetleri mi var?---

Fethullah Gülen'in kasetleri mi var?

Fethullah Gülen'in kasetleri mi var?
05 Mayıs 2014 - 10:40 borsagundem.com

Sabah yazarı Sevilay Yükselir, HSYK'da görevli bir hâkimin yakmaya çalıştığını iddia ettiği CD'leri ele geçirdiğini öne sürdü

Ankara'nın bir köyünde HSYK'da görev yapan bir hâkimin elindeki çok önemli dokümanların ekmek fırınında yakılacağı ihbarını aldığını söyleyen Yükselir, yakılmadan ulaştıkları CD'leri programında yayınlayacağını duyurdu.

Sabah gazetesinde "Paralel'e teknik nakavt" başlığıyla verilen haberde ele geçirildiği söylenen CD'lerin içeriği anlatılıyor.

Bulunan hard diskin yakılmadan önce tahrif edildiği ve birçok CD'nin kırıldığı öne sürülen haberde, Fethullah Gülen'in daha önce hiç yayımlanmamış sesli görüntüleri olduğu belirtiliyor.

Bu dinlemelerin, Gülen'in örgüt mensupları ile yaptığı sohbette kendilerine, "Kuvvet dengesinin olmadığı yerde teknik esastır, sen karşı tarafı teknik nakavt edeceksin, hep sen haklı görüneceksin, âlem sana haklı diyecek, hukuki müesseseler sana haklı diyecek, efkaramı amme sana haklı diyecek nesi vardı bu insanların diyecek" şeklindeki fetvasına dayanılarak yapıldığı iddia ediliyor.

SULTAN FATİH HAKKINDA YORUM

Video kayıtlarında Gülen'in, Fatih Sultan Mehmet hakkındaki yorumunun İslam dünyası ve milliyetçi camiada büyük tartışmaları da beraberinde getireceği öne sürülüyor. Öte yandan Hollanda'da cemaat mensubu olduğu tahmin edilen Necdet Hoca adlı kişiyle ilgili sert uyarılarda bulunan Gülen'in sinirleri bozulunca enteresan bir üslup kullandığı belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oyuncu05 Mayıs 2014 11:25

    biz bu oyunu daha önce de gördük.... Karalamya devam edin siz.Perinçek işe başlamış mı gibi gözüküyor

  • erman05 Mayıs 2014 11:21

    Memleketin çivisi çıkmış maalesef. Hukuk kalmamış. Cemaat ise gerçekten suçsuz yere birçok subayı hapse attırdı. Cemaat hakkında kitap yazdığı için eski emniyet müdürü Hanefi Avcı hala hapiste.AKP ne yapıyor? Kendi pislikleri ortaya çıkınca onları temizlemeye uğraşıyor.Hanefi Avcı umurlarında değil.

  • Murat Kara05 Mayıs 2014 11:16

    Çap soranlara şöyle bir cevap vermeye değer mi? Eline al mezurayı ölç o zaman çapı kaç cm imiş! Hep filmin kamera önü seyrettiriliyor. Kamera arkasını görmek istiyoruz. Kimin haklı ya da kimin haksız olduğuna ancak o zaman hakkaniyetli olarak karar verilir.

  • FAZLI KORKMAZ05 Mayıs 2014 11:16

    MONTAJDIR MONTAAJJ

  • Murat05 Mayıs 2014 11:06

    28 Şubattan sonra 2. karalama kampanyası başladı demek... ama bu halk gerçekleri çok iyi biliyor... Birilerinin "yazar" diye ortaya çıkardığı kişilerin çapı ne acaba?