E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFethullah Gülen gözaltına alınacak mı?---

Fethullah Gülen gözaltına alınacak mı?

Fethullah Gülen gözaltına alınacak mı?
14 Aralık 2014 - 14:57 borsagundem.com

14 Aralık operasyonunda gözaltına alınacaklar arasında Fethullah Gülen'in olup olmadığına dair açıklamayı savcı yaptı

Bu sabah başlayan operasyonun başındaki isim olan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orhan Kapıcı kısa bir açıklama yaptı. Başsavcı Vekili Kapıcı gözaltına alınacak kişi sayısının 31 olduğunu açıkladı.
 
Hürriyet'in haberine göre, Başsavcı Vekili Kapıcı, konu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptıklarını ifade ederek haklarında gözaltı kararı verilen kişi sayısının 31 olduğunu söyledi. Kapıcı, hakkında gözaltı kararı bulunduğu iddia edilen Fetullah Gülen’in listede olup olmadığına yönelik soruya ise “Şu anda o konuda bir şey söyleyemem” dedi. 

Başsavcı Vekili Kapıcı, gözaltına alınan Ekrem Dumanlı'nın, avukatı aracılığı ile 12 Aralık'ta yaptığı, hakkında herhangi bir soruşturma olup-olmadığına ilişkin başvuruya ilişkin verilen resmi yanıta ile ilgili soruyu ise yanıtsız bıraktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacıbektaş14 Aralık 2014 23:42

    gözaltına değil,ayakaltına alınmalı amma cia-mossad maşasını vermez

  • Kaçan Grup14 Aralık 2014 22:13

    Alamayacağını biliyorsun niye tantana yapıyorsun. Laf olsun torba dolsun.

  • sammi14 Aralık 2014 21:21

    Yeter artık diyenlere el cevap : İslamın erdemini paraya değoşnlerin kavgasını seyrediyorum bu bir akıl tutulması değil gerçeklerin gözönüne serilmesidir

  • Vatandaş14 Aralık 2014 19:57

    Normal olarak tutuklanması gerekiyor, aksi taktirde diğer tutuklamalar bir anlam ifade etmez.

  • makul şüphe14 Aralık 2014 15:43

    gerçekten kanıtı olan herkesi her ülkeden isteyebilir ancak hukuksuz bir ülkede kendi menfaatinin dışında bir amacı olmayanlar sadece makul şüphe diye kanunlar çıkartır ve hırsları, intikam duygusu ile her adaletsizliği yapar. burası türkiyedir. 1 senedir aynı muhabbetler ama daha bir belge kanıt yok. bu nedenle makul şüphe denen saçmalığı icat ettiler. kafaları ilme, teknolojiye değil sadece böyle işlere çalışıyor

  • dikmen/ bursa 14 Aralık 2014 15:24

    ya alın şu baş pareleli içeri vurun kellesini yemin billah türkiye rahatlar,herkes huzuru refahı,saygıyı,sevgiyi bulur. yeter be.