E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFethiye Ölüdeniz'de de orman yangını---

Fethiye Ölüdeniz'de de orman yangını

Fethiye Ölüdeniz'de de orman yangını
31 Temmuz 2021 - 01:50 borsagundem.com

2 yangının hala söndürülemediği Muğla'da bu defa gece saatlerinde bir orman yangını daha çıktı. Fethiye Ölüdeniz Mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisiyle geniş alana yayıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Ölüdeniz Mahallesi Ocakköy mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını kontrol altına almaya çalışan ekipler, bölgeye karadan müdahale ediyor.

Ekiplere bölgeye gelen çok sayıda vatandaş da destek veriyor. Bu nedenle, araçlarıyla yangın bölgesine ulaşmak isteyenler ormanlık alana çıkan yollarda yoğunluk oluşturdu.

Söndürme çalışmalarını koordine eden Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk amaçlarının yangının yayılmasını önlemek olduğunu söyledi.

"Yangın haberini alır almaz tüm ekipleri sevk ettik. Müdahalemiz sürüyor" diyen Fırat, bir gazetecinin, yangının çıkış nedenini ve gözaltı olup olmadığını sorması üzerine de "İlk amacımız söndürmek." dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da yangının oteller ve yerleşim yerlerinden uzak olduğunu kaydetti.

Belediyenin imkanlarını da söndürme çalışması için seferber ettiklerini ifade eden Karaca, "Tüm ekiplerimizle müdahale ettik. Kayaköy bölgesinde de bir yangın var. Biz sabotaj ihtimali üzerinde duruyoruz. Türkiye'nin birçok noktasında aynı anda yangın olması bu düşüncemizi kuvvetlendiriyor." diye konuştu.

Bakan Bekir Pakdemirli: Canımız yandı, yeşerteceğiz

 

Orman Genel Müdürlüğü son durumu açıkladı!

 

İstanbul'da ormanlık alanlara girmek yasaklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR31 Temmuz 2021 17:44

    YANGINLARI bahane edip Türk'ün Başkomutanı'na manşetinden saldıran FETÖ'cüler PKK'YA TEK KELİME EDEMİYORLAR. Yuh olsun sizin gibi PAÇAVRALARA. Ne mutlu DEVLET'İM VAZİFE BAŞINDA, KAHPELER, SOYSUZLAR KAOS PEŞİNDE.

  • K231 Temmuz 2021 16:02

    itibardan tasarruf etmeyen c.b ve bakanlar ve onlRIN TAYFALARI BÜTÇE ANCA SİZE YETTİĞİ İÇİN UÇAK ALAMADILAR......TABİ SİZDE BUGÜNE KADAR ALLAHA ŞÜKÜR DEMEKLE YETİNDİĞİNİZ İÇİNDE BAKTILAR TIK YOK DEVAM DEDİLER........

  • Hakkı31 Temmuz 2021 14:16

    Demekki ne yapmak lazımmış.Önce yangın söndürücü uçak öncelikle alınmış.Sefa uçağı yerine.

  • ALPTUĞ31 Temmuz 2021 13:05

    Canımızı yakan bu yangınları çıkaran şerefsizleri helikopterle yangının ortasına atmak lazım bunlar insanlıktan çıkmış neydüğü belirsiz mahluklar.