E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFernandes'e rekor ceza---

Fernandes'e rekor ceza

Fernandes'e rekor ceza
22 Aralık 2013 - 08:54 borsagundem.com

Beşiktaş'ın bir türlü yıldızı barışmadığı Portekizlisi Fernandes'e 220 bin euro para cezası verildi....

Beşiktaş’ın yollarını ayırmaya hazırlandığı Manuel Fernandes’e, yönetim ağır bir fatura kesti.
Siyah beyazlı kulüp, geçen hafta Kasımpaşa maçında taraftarla diyaloğa girmesi nedeniyle 220 bin Euro para cezası verdi.

FERNANDES’İN VEDASI

Sezon başından bu yana sözleşme imzalamaya yanaşmayan Manuel Fernandes’le Beşiktaş’ın yolları ayrılıyor. Dün kampı terkeden Portekizli oyuncu devre arasında yaşanacak ayrılık için gün sayıyor.
Beşiktaş-Elazığ maçı öncesi en çok merak edilen sorular Manuel Fernandes’in kadroda olup olmayacağı ve Portekizli ile yola devam edilip edilmeyeceğiydi... O soru dün yanıtını buldu. 18 kişilik kadroda yer almayan Fernandes’le yollar ayrıldı. Kasımpaşa maçında bir holiganın saldırısına uğradıktan sonra hafta içi takımla çalışmalara çıkmayan Fernandes dün Elazığ maçının 18 kişilik kadrosunda kendine yer bulamadı. Morali bir hayli bozuk olduğu söylenen Portekizli, ağrıları olduğu gerekçesiyle hafta içi takımla birlikte antrenmanlara çıkmamıştı. Buna karşın önceki gece takımla birlikte kampa giren yıldız oyuncu, bugünkü Elazığspor maçının 18 kişilik kadrosuna dahil edilmedi.

EN KISIR SEZONUNU YAŞADI

Kadroya alınmayan Fernandes, teknik direktör Slaven Bilic’in bu kararı sonrasında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden ayrıldı. Portekizli sezon başından bu yana bekleneni veremedi ve Beşiktaş’taki en kısır sezonunu yaşadı. 17 maçta forma giyen Portekizli yıldız sadece bir gol atabildi. 2010-11 sezonunda siyah beyazlı takıma transfer olan yıldız oyuncu, 108 resmi maçta görev yaparken 19 gol attı ve 34 asist yaptı. Fernandes gol ve asist toplamı olarak maç başına 0,49 gol katkısı yaptı. En kısır sezonunu yaşayan Fernandes bu sezon 17 resmi maçta 1 gol atarken (ort. 0,06) ilk sezonunda 20 maçta 3 gol (ort. 0,15), 2011-12 sezonunda 43 maçta 7 gol (ort. 0,16), geçen sezon 28 maçta 8 gol (ort. 0,29) atmıştı. Bu arada Portekizli yıldız bu sezon 5 asist yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)