E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFernandes hangi takımla anlaştı?---

Fernandes hangi takımla anlaştı?

Fernandes hangi takımla anlaştı?
23 Ocak 2014 - 14:52 borsagundem.com

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'in, sezon sonu geçerli olmak üzere ön anlaşma yaptığı ortaya çıktı...

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'in, Rusya'nın Lokomotiv Moskova Kulübü'yle sezon sonu geçerli olmak üzere bir ön anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Moskova'da yaşayan ve L.Moskova'yla çok iyi ilişkileri olan FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Manuel Fernandes, Haziran ayından itibaren Lokomotiv Moskova'nın futbolcusu. Haziran'da Moskova'ya gelecek ve yeni takımıyla çalışmalara başlayacak. Benim kulüp içerisinde edindiğim izlenimim bu" dedi. Rus kulübünün geçen sezon da Beşiktaş'a Fernandes için teklif yaptığını belirten Arutyunov, "Beşiktaş o zaman satmayı düşünmüyordu. Geçen sezon Beşiktaş'a 10-12 milyon Euro teklifte bulundular Fernandes için. Beşiktaş, teklifi reddetti. Şimde bedelsiz gidiyor" şeklinde konuştu. Fernandes'in çok iyi futbolcu olduğunu düşündüğünü ifade eden Malik Arutyunov, "Bence Rus Ligi'nde başarılı olabilir. Emim değilim; ama bildiğim kadarıyla bonuslar hariç Lokomotiv'den yıllık 3 milyon Euro net para kazanacak" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx23 Ocak 2014 20:46

    Bence BJKnın en kaliteli futbolcusuydu.Bizim bazı şaşkınlar Arda gibi bir futbolcuyu yuhalamışlardı,şimdi de Fernandez'de sıra.Starlar kaprisli olabiliyor.