E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFerdi Tayfur bir anda dünyanın gündemine oturdu---

Ferdi Tayfur bir anda dünyanın gündemine oturdu

Ferdi Tayfur bir anda dünyanın gündemine oturdu
18 Ocak 2020 - 09:46 borsagundem.com

Dün gece Ferdi Tayfur çok şaşırtıcı bir şekilde sosyal medya gündemine oturdu. Dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat’ın Spotify hesabı çalındı ve çalma listeleri Ferdi Tayfur şarkılarıyla dolduruldu.

Spotify hesabının çalındığını Twitter hesabı üzerinden duyuran Neistat, içerisinde Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, Nadide Sultan, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu gibi pek çok ünlü ismin olduğu çalma listesinin bir ekran görüntüsünü de paylaşarak tepki gösterdi.

ÜNLÜ YOUTUBER FERDİ TAYFUR’U BEĞENMEDİ

Hacklenme olayı ünlü YouTuber’ı çok sinirlendirdi, Webtekno’da yer alan habere göre Casey Neistat Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hey Spotify yardım et! Eminim ki birisi benim hesabımı çaldı. Tüm çalma listelerim ve her şey gitti. Ayrıca (hesabımı ele geçiren kişinin müzik zevkine laf etmek istemiyorum) bu normalde dinlediğim müzik türü değil.”

TÜRK KULLANICILAR AKIN ETTİ

Türk kullanıcılar paylaşım sonrasında Casey Neistat’ın gönderisinin altına Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses’i öven yorumlarda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...19 Ocak 2020 18:14

    Libido açıklaması yaparsa tam star olacak : ))

  • Hayranı19 Ocak 2020 00:08

    Ajda yanlızca Türkiye değil dünyanın tanıdığı bir dönemin buyuk sesidir.40 yaş ve üstü çok iyi bilir.

  • Hayran19 Ocak 2020 19:09

    40 yas mı 50-60 yas üstü tanıt 😃 😄😄

  • Hayrani 18 Ocak 2020 14:54

    Süper bir davranış değil ama bari Tarkan , Ajda falan olaydı dünyanin bir kısmı belki dinler begenirdi. Bu yorumu yapıyorum ama bende bir Ferdi Tayfur hayranı yim

  • Bika18 Ocak 2020 17:15

    Akılda kalacak olan bunu bir Türk'ün yaptığı ve perçinleşen hırsızlık imajı. Ajda mı kaldı, dünyanın dinleyeceği başka şarkıcı mı yok.