E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'in genç file bekçisine Avrupa devi talip oldu---

Fener'in genç file bekçisine Avrupa devi talip oldu

Fener'in genç file bekçisine Avrupa devi talip oldu
25 Eylül 2021 - 15:02 borsagundem.com

Süper Lig'de ilk 6 hafta sonunda kalesinde en az gol gören file bekçisi Altay Bayındır'a sürpriz talip çıktı

SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ İLE BAŞLADILAR
Vitor Pereira yönetiminde yeniden yapılanan Fenerbahçe sistem değişikliğine gitti. Transferde genç oyuncuları tercih ederek yaş ortalamasını düşüren sarı-lacivertli takım, sezona iyi başladı.

İLK 3 HAFTADA 9 PUAN
Sezona ligin flaş ekiplerinden Adana Demirspor'u deplasmanda 1-0 yenerek başlayan sarı-lacivertli takım, Antalyaspor'u Kadıköy'de 2-0 mağlup etti. İzmir'de Altay engelini aynı skorla aşan Fenerbahçe, ilk puan kaybını Sivasspor karşısında yaşadı: 1-1.

6. HAFTANIN EN KARLI TAKIMI
UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'u elinden kaçıran Kanarya, Avrupa dönüşünde ilk yenilgisini Başakşehir karşısında 2-0'lık sonuçla aldı. Son olarak Giresunspor'u Kadıköy'de 2-1 yenen Fenerbahçe 6. haftanın en karlı takımı oldu.

MÜNİR'LE BİRLİKTE LİGİN EN AZ GOL YİYEN KALECİSİ
Fenerbahçe'de sezon başından bu yana Altay Bayındır kalesindeki başarılı performansıyla alkış topladı. 2019 yaz transfer döneminde sarı-lacivertli renklere bağlanan 23 yaşındaki eldiven, 4 golle Hataysporlu Münir ile birlikte Süper Lig'in en az gol yiyen kalecisi.

AJAX'TAN İKİ YETKİLİ İZLEDİ
Başarılı performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Altay'a sürpriz talip çıktı. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde salı günü karşılaşacağı Ajax'ın iki yetkilisinin Giresunspor maçında milli file bekçisini izlediği öğrenildi.

ONANA DOPİNG CEZASI ALDI
Hollanda ekibinin kalecisi Andre Onana, yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 12 ay men cezası almıştı. Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 12 aylık cezayı 9 aya indirmişti.

LİSTENİN İLK SIRALARINDA
Bu nedenle Amsterdam ekibi devre arasında kalesine bir transfer yapacak. Altay Bayındır'ın transfer listesinin ilk sıralarında olduğu belirtildi.

PAZARLIK MASASINA OTURACAKLAR
Genç eldiven için iki kulüp devre arasında pazarlık masasına oturacak. Başarılı kalecinin talipleri Ajax'la sınırlı değil.

FRANSIZ VE İNGİLİZ TAKIMLARI DA PEŞİNDE
Altay Bayındır; Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın forma giydiği Lille'in yanı sıra İngiliz ekiplerinin de yakın markajında.

BONSERVİS BEDELİ EN AZ 20 MİLYON EURO
Fenerbahçe yönetimi, 23 yaşındaki kaleci için bonservis bedelini belirledi. Sarı-lacivertliler, Ajax ile 20 milyon eurodan pazarlıklara başlayacak.

Fenerbahçe'den UEFA'ya dava sinyali!

Fenerbahçe'den ayrıldı, Avrupa'nın zirvesine yerleşti!

Transferi duyurdular: Fenerbahçe'ye sürpriz teklif!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,75
En Yüksek: 91,00
En Düşük: 88,75
Değişim -0,28 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,40
İşlem Hacmi 46.284.190
Toplam Adet: 514.606
Ağırlıklı Ort.: 90,01
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)