E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'e bir iyi bir kötü haber---

Fener'e bir iyi bir kötü haber

Fener'e bir iyi bir kötü haber
06 Ağustos 2013 - 18:41 borsagundem.com

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 1-1'in rövanşında Red Bull Salzburg'u Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırlayacak

İlk maçta uzatma dakikalarında Cristian'ın penaltıdan attığı golle 1-1 berabere kalarak avantaj elde eden sarı lacivertliler, rövanş maçında 0-0'lık beraberlik veya her türlü galibiyetinde turu geçecek. Karşılaşma 1-1 berabere biterse uzayacak. Salzburg 2-2 ve üzeri gollü beraberlikler veya galip gelmesi halinde Fenerbahçe'yi eleyecek.
MEİRELES'TEN İYİ HABER
Fenerbahçe'de ilk maçta sakatlanan ve tedavi olduktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan Raul Meireles'in rövanşta forma giymesi bekleniyor. F.Bahçe'nin Salzburg ile oynayacağı şampiyonlar ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu’nun forma giyemeyeceği öğrenildi. Takımdan ayrı çalışan Emre’nin sağlık durumunun tamamen iyiye gitmediği ve Salzburg’a karşı riske edilmeyeceği belirtildi. Öte yandan sakatlıkları bulunan diğer futbolculardan Mehmet Topal, Raul Meireles ve Webo’nun ağrılarının devam ettiği ancak Ersun Yanal’ın görev vermesi halinde forma giyebilecekleri ifade edildi.
UEFA'YA İSMİ BİLDİRİLMEYEN 3 OYUNCU VAR
Yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle henüz lisansı çıkarılamayan ve UEFA'ya ismi  bildirilmeyen Samuel Holmen ile yine kadroda isimleri bulunmayan Serdar Kesimal ve Serkan Kırıntılı da Salzburg'a karşı forma giyemeyecek.
Bu dev karşılaşmayı Polonyalı hakem Pawel Gil yönetecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)