E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye Japon orta saha geliyor---

Fenerbahçe'ye Japon orta saha geliyor

Fenerbahçe'ye Japon orta saha geliyor
25 Ağustos 2021 - 08:56 borsagundem.com

Fenerbahçe'de transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İyi bir ön libero arayan Sarı-Lacivertliler'in gündemine Japon oyuncu Hidemasa Morita geldi. Fenerbahçe, Morita'yı uygun bir bonservisle Portekiz ekibi Santa Clara'dan almak istiyor.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın takımın başına geçmesiyle farklı bir yapılanmaya giden Fenerbahçe'de ayrılanların yerleri yavaş yavaş doluyor.

Sabah'ın haberine göre; Kim (stoper), Burak Kapacak (sol açık), Çağtay Kurukalıp (sol bek) ve Serdar Dursun'u (forvet) alan Sarı-Lacivertlilerde sıra orta sahaya geldi: Hidemasa Morita...

Portekiz Ligi'nde Santa Clara'da forma giyen ön liberonun 3 yıl kontratı bulunuyor. Sarı-lacivertliler, büyük bir potansiyeli olduğuna inandığı 26 yaşındaki Japon futbolcuyu, uygun bir bonservis bedeliyle kadrosunda görmek istiyor.

Geçen sezonun devre arasında Santa Clara'ya katılan Morita 29 maçta boy gösterirken, ön libero oynamasına karşın 3 gol, 2 asitle hücumda da etkili olduğunu kanıtladı. Tecrübeli futbolcu, ön liberonun dışında 8 numara ve sağ bekte de forma giyebiliyor.

Fenerbahçe'nin bitmeyen Sörloth aşkı! Ozan Tufan formülü...

 

Fenerbahçe efsane Başkanı Ali Şen'den Fatih Terim itirafı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)