E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye erken gol yetmedi! 3 puan Trabzonspor'un---

Fenerbahçe'ye erken gol yetmedi! 3 puan Trabzonspor'un

Fenerbahçe'ye erken gol yetmedi! 3 puan Trabzonspor'un
01 Şubat 2020 - 19:40 borsagundem.com

Trabzon Şenol Güneş Stadı'ndaki karşılaşmanın henüz 1. dakikasında Fenerbahçe Kruse'nin golüyle öne geçti. Sorloth 16. dakikada beraberliği sağladı. 32'de Novak Trabzonspor'u 2-1 öne geçirdi


Trabzonspor, Süper Lig'de 20. hafta maçında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Trabzonspor'un galibiyet golleri 15. dakikada Alexander Sörloth ve 32. dakikada Filip Novak kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü ise 47. saniyede Max Kruse'den geldi. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor 38 puanla 3. sıraya yükseldi. Fenerbahçe ise 37 puanla 4. sıraya geriledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

16. dakikada Trabzonspor beraberliği sağladı. Ekuban'ın soldan ortasında, savunmanın arkasında topu kontrol eden Sörloth, sol çaprazda yakın mesafeden meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-1.

27. dakikada Sörloth'un soldan ortasına, ceza alanı içinde Ekuban'ın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.

32. dakikada Trabzonspor öne geçti. Sosa'nın soldan ortasında, Campi arka direkte topu kafayla Novak'a indirdi. Bu futbolcu da altı pas içinde kafayla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1.

36. dakikada ceza alanı sağ tarafında rakibinden sıyrılan Muric'in pasında, geriden gelen Dirar'ın şutu sonrası top az farkla üsten auta çıktı.

41. dakikada Pereira'nın sağdan ortasına ceza alanı içinde Sörloth'un kafa vuruşunda, top üst direğe çarparak auta gitti.

43. dakikada Ozan Tufan'ın pasında Muric, sağ çaprazda kaleci Uğurcan Çakır ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda Uğurcan tehlikeyi önledi.

45. dakikada Muric'in pası sonrası ceza alanı içi sağ çaprazda topla buluşan Tolga Ciğerci'nin kaleciyle karşı karşıya şutunda, Uğurcan bir kez daha gole izin vermedi.

İkinci yarı

55. dakikada Kruse'nin soldan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde iyi yükselen Ozan Tufan'ın sert kafa vuruşunda, top direğin üzerinden az farkla auta çıktı.

70. dakikada Rodrigues'in ceza alanı hemen dışından sert şutunda, kaleci Uğurcan Çakır'dan dönen topa Muric dokundu ancak meşin yuvarlağı Uğurcan ikinci hamlede kontrol etti.

73. dakikada Sosa'nın sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda, ceza alanı içinde iyi yükselen Sörloth'un kafa vuruşunda, top yandan az farkla auta gitti.

74. dakikada Deniz Türüç'ün soldan ortasına ceza alanı içinde Muric'in kafa vuruşunda, kaleci Uğurcan Çakır topun sahibi oldu.

78. dakikada Ferdi Kadıoğlu'nun ceza yayı üzerinde yerden şutunda, top yandan auta çıktı.

89. dakikada Sosa'nın sağdan ortasına ceza alanı içinde Sörloth'un kafa vuruşunda, top kaleci Altay Bayındır'da kaldı.

90 1. dakikada Emre Belözoğlu'nun pasında arka direkte Kruse'nin vuruşunda, kaleci Uğurcan Çakır tehlikeyi önledi.

Stat: Şenol Güneş Spor Komleksi 

Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Serkan Çimen

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Yusuf Sarı (Dk. 46 Guilherme), Ndiaye (Dk. 82 Doğan Erdoğan), Ekuban (Dk. 67 Sturridge), Sörloth

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Isla, Serdar Aziz, Jailson, Dirar (Dk. 62 Deniz Türüç), Gustavo, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci (Dk. 62 Emre Belözoğlu), Kruse,
Garry Rodrigues (Dk. 76 Ferdi Kadıoğlu), Vedat Muric

Goller: Dk. 1 Kruse (Fenerbahçe), Dk. 16 Sörloth, Dk. 32 Novak (Trabzonspor)

Kırmızı kart: Dk. 90 5 Gustavo (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 8 Ndiaye, Dk. 48 Sörloth, Dk. 84 Hüseyin Çimşir (Trabzonspor Teknik Direktörü), Dk. 86 Sosa (Trabzonspor) Dk. 66 Isla, Dk. 84 Ferdi Kadıoğlu, Dk. 90 5 Emre Belözoğlu) (Fenerbahçe)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Huseyin02 Şubat 2020 22:27

    Kadikoyde son dakikalarda kacirdik galibiyeti ama bu sefer basardik burasi Trabzon burdan cikis yok burda koçlar kuzu olur

  • Hasan 02 Şubat 2020 14:41

    Emrah efendi bir kere biz en son 9 sene önce şampiyonluk yaşadık ama sizin kirli elleriniz onu çaldı bunu Avrupa kabul etti devletin tepesindeki yandaşlarınız içimize sindiremiyoruz dediler size özel kanun çıkarıp kukla bir tff başkanı getirip fb yi kurtardılar kimin arkasında devlet olduğunu küçük Ali çok iyi biliyor onun için suç bastırıyor maça gelince halamın t.....rı olsaydı amcam olurdu

  • Kürşad02 Şubat 2020 12:47

    Kırk yıllık emeklerimizi yok etti bahçeli yazıklar olsun ne iktidar ne muhalefet oldugu belli

  • MELTEM GÜZELBAHAR02 Şubat 2020 11:38

    malesef bu futbol iyi oynamak ayrı gol atmak ayrı bir şey.futbolda sürekli koşup pres yapacaksın birde kaliteli ayaklara sahip olacaksın.birazda top seni sevecek .bazende ne kadar iyi oynarsan oyna malesef top kaleyi bulacak şeyten tüyü de biraz olacak derler.her iki takımıda kutlarım güzel bir karşılaşma idi.

  • Emrah02 Şubat 2020 11:12

    Yanlış yazmışım 36 yıl olacak :) 

  • KAMİL02 Şubat 2020 10:20

    FUTBOLDA YENERSİN YENİLİRSİN BUNLAR NORMALDİR. KULÜP BAŞKANLARININ ORTAMI GERMEMESİ GEREKİR. SPOR CENTİLMENCE YAPILMALIDIR. GÜNLER ÖNCESİNDEN TRABZONU DEVLET KORUYOR DERSEN , SAHADA CEVABINI ALIRSIN. NE OLRSA OLSUN BEN KAZANAYIM ,BAŞARIYA GİDEN HER YOL MÜBAHTIR ZİHNİYETİYLE HAREKET EDERSEN , GEÇMİŞE DE BAKMAK LAZIM. 2011 YILINDA TRABZONSPORUN ŞAMPİYONLUĞU ELİNDEN ALINIRKEN SİZİ KİM KORUDU ?BIRAK RAKİPLERİNE ÇAMUR ATMAYI KENDİ TAKIMINLA UĞRAŞ ALİ EFENDİ

  • Kamil02 Şubat 2020 11:30

    Fanatik ts lisin belli. 2011 de bedavadan şampiyonlar ligine gittiniz. Feto kumpas kurmuştu fb ye ki buna da evet kumpas dediler. Eğer bunu destekliyorsan seninde üç aşağı beş yukarı ne olduğun belli. Ts yi devletin koruduğu asikar. Kendi evinde ezik futbolunla şansına kazanmışsın. Ama her daim şansın gülmez haftaya çakarlar görürsün

  • Emrah02 Şubat 2020 11:09

    Kendi hayal dünyanız da yaşamaya devam edin.25 yıldan beri şampiyonluğunuz yok.Bir 25 sene daha şampiyon olamazsınız giden koca ömür.

  • Emrah02 Şubat 2020 09:06

    Fenerbahçe iyi futbol oynadı 2 tane net gol pozisyonu gol olmadı olsaydı maçı farklı kazanan fenerbahçe olurdu ilerleyen haftalarda fenerbahçe daha iyi olacaktır fakat bu defans ve kaleci fenerbahçe en zayıf yeri gol yemeye devam ederler bu defans ve kaleci Altay beraber.Bulamadılar iyi stoper iyi stoperleri olsa fenerbahçe daha fazla puanı olurdu.

  • ikiside KY eline verir ytd 01 Şubat 2020 23:46

    biri kazandım der yuksekten acar yulselten verir asagi salar digeri zaten salaya hazirdir kzanmis katbetmis fark aşağı salar.YTD BOTSA PİŞMANLILTIR Allah KY bu borsa illetinden kurtarsin

  • Kamil 01 Şubat 2020 23:43

    Trabzonun ve fenerbahçenin golleri nizamiydi, ikisini de iptal ettirdi. Aut olan topa korner dedin geldi gol oldu. Birde gustavo nun attığı şutta elden dışarı gitti, penaltıyı vermediler... berbat bir maç yönetimi

  • atakan01 Şubat 2020 23:22

    Ersun  bu  işi  beceremiyorsun. Şöyle  şampiyon  olacağız  böyle şampiyon  olacağız demekle şampiyon  olunmuyor.  Önceki dönem de  takımı  sen  şampiyon  yapmamıştın. Aziz yıldırım  takımı  ben  şampiyon  yaptım  dedi  senide   kovdu.  Kovulma  zamanın  geliyor  ersunnn  !!!!

  • Kaçan Grup01 Şubat 2020 22:17

    ne yaptın kanaryam, zora girdi şampiyonluk. tüh be

  • Fbbbb01 Şubat 2020 21:55

    Ali Koç istifaaaaaaaaa yeter senin ağlamalarından bıktı taraftar