E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye büyük şok! 3 hafta yok---

Fenerbahçe'ye büyük şok! 3 hafta yok

Fenerbahçe'ye büyük şok! 3 hafta yok
02 Ekim 2016 - 10:19 borsagundem.com

F.Bahçe’nin en formda ismi olan ve Feyenoord maçında fırtınalar estiren Lens'ten kötü haber geldi. Arka adalesinde yırtık tespit edilen Hollandalı futbolcu 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Jeremain Lens’e deyim yerindeyse nazar değdi! Feyenoord mücadelesinde çok etkili bir futbol sergileyen ve takımının yıldızı olan Jeremain Lens’ten kötü haber geldi.

Kadıköy’de 1-0 kazanılan karşılaşma boyunca kendini epey zorlayan ve 85. dakikada yerini Alper’e bırakan Hollandalı’nın arka adalesinde yırtık tespit edildi.

Başarılı futbolcunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bugünkü Osmanlıspor mücadelesini kaçıracak olan Lens’in, milli maç arasının ardından oynanacak Alanya maçına yetişmesi için tedavisine hemen başlandı.

“TÜM KATKIMI VERECEĞİM”
Öte yandan Fenerbahçe Dergisi’nin ekim sayısına konuşan Lens, sarı lacivertliler için elinden gelenin en iyisini yapacağının garantisini verip şu ifadeleri kullandı:

Fenerbahçe’de olduğum sürece, galibiyetlere uzanabilmek için tüm katkımı vereceğim. Burada kiralık olarak oynuyorum ve sözleşmem hakkında konuşmak için daha erken.

Fenerbahçe tarafından, “İyi ve başarılı oyuncuydu. Bize katkı yaptı” diye hatırlanmak isterim. Bu da tamamen benim sahada neler yapacağıma bağlı bir durum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)