E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye beklemediği yerden kötü haber!---

Fenerbahçe'ye beklemediği yerden kötü haber!

Fenerbahçe'ye beklemediği yerden kötü haber!
09 Ocak 2022 - 10:33 borsagundem.com

Fenerbahçe'de ikinci kez Vitor Pereira krizi yaşanıyor. Aziz Yıldırım döneminde kulübü FIFA'ya şikayet edip tazminat alan Vitor Pereira, Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe'yi yine FIFA'ya şikayet etti.

Fenerbahçe'nin, sezon başında 'Yarım kalan hikayeyi tamamlamak' için göreve getirdiği teknik direktör Vitor Pereira ile yollar, daha sezonun ilk yarısı bitmeden ayrılmıştı. Pereira, gönderilmeden önce Başkan Ali Koç, "Hocamızın sözleşmesinde tazminat maddesi yok" demişti. Ancak karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı söylense de Pereira, Fenerbahçe'yi bir kez daha FIFA'ya şikayet etmişti. Bunun nedeni de ortaya çıktı. Yönetimin, 2 yıllığına toplamda 4 milyon Euro'ya anlaştığı ve göndermeden önce 1.5 milyon Euro'sunu ödediği Portekizli hocaya, "1.5 milyon Euro daha verelim" dedi.

İKİNCİ KEZ AYNI OLAY

Ancak Pereira, "Kalan 2.5 milyon Euro'nun tamamını isterim" cevabını verdi. Taraflar anlaşamayınca, konu FIFA'ya taşındı. Yani Koç yönetimi, Aziz Yıldırım döneminde 1.9 milyon Euro tazminat hakkı kazanan Pereira'nın ikinci kez tazminat parasını ödemekle karşı karşıya kaldı.

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı Bilic'ten beklenen haber geldi

 

Mesut Özil de devrede: Fenerbahçe'de Löw'ü ikna turları!

 

Fenerbahçe’de ‘yarınlar’ emin ellerde!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 96,90
En Yüksek: 98,25
En Düşük: 94,85
Değişim 1,89 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,99
İşlem Hacmi 359.376.961
Toplam Adet: 3.708.480
Ağırlıklı Ort.: 96,76
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)