E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye 50 milyon euroluk piyango---

Fenerbahçe'ye 50 milyon euroluk piyango

Fenerbahçe'ye 50 milyon euroluk piyango
03 Nisan 2021 - 13:13 borsagundem.com

EURO 2021 sonrasında Szalai, Ozan Tufan, Altay, Berke ve Ferdi’yi satmayı planlayan Fenerbahçe, 50 milyon Euro’yu aşan bir gelir hedefliyor

Avrupa kulüpleri, Fenerbahçe'nin genç yıldızlarını takibe aldı. Henüz 20'li yaşlarda olan Attila Szalai, Ozan Tufan, Altay Bayındır, Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu'nu satmayı planlayan sarı-lacivertli yönetim, hatırı sayılır bir geliri kasasına koymayı hedefliyor. Szalai'ye İngiltere; Ozan'a Rusya ve İngiltere; Altay'a İspanya ve İtalya; Berke'ye Belçika; Ferdi'ye de Hollanda'dan teklifler geleceği düşünülüyor. Özellikle Szalai ve Ozan Tufan için Avrupa Şampiyonası önemli bir dönüm noktası olacak.

EVERTON KAPI ÇALACAK
Szalai için 25, Ozan için 20 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirleyen sarı-lacivertli yönetim, 5 oyuncudan toplam 50 milyon Euro'yu aşkın gelir bekliyor. Öte yandan SportWitness'ın haberine göre, İngiltere Premier Lig'de bu sezona iyi başlayan ancak son haftalarda düşüşe geçen Everton'ın Fenerbahçe'ye Ozan için resmi teklif hazırlığında olduğunu duyurdu. Mavi-beyazlıların, milli futbolcunun 20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödemeyi planladığı belirtildi.

3 İSME VEDA
Kiralık olarak başka takımlara gönderilen Dirar, Frey ve Ademi, Fenerbahçe ile sözleşmeleri devam ettiği için yeni sezonda takıma dönecek. Ancak sarı-lacivertli yönetim bu futbolcuların yeni sezon kadro planlamasında düşünmüyor ve menajerleriyle görüşerek yollarını ayırmaya çalışacak.

3 futbolcunun kiralık oynadıkları kulüplerindeki yıllık ücretlerinin bir bölümü de Fenerbahçe tarafından ödeniyor. Öte yandan, satın alma opsiyonuyla Genoa'ya kiralanan Zajc ve Zorya Luhanks'a kiralanan Allahyar'dan da 5 milyon Euro gelir bekleniyor
(İrfan Yirmibeş /Sözcü)

Erol Bulut: Bu kadar erken beklemiyordum

Fenerbahçe'de Alman hoca hazırlığı

Fenerbahçe menajerlere ne kadar ödedi

Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü İngilizler duyurdu!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,30
En Yüksek: 91,00
En Düşük: 86,85
Değişim -0,79 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,37
İşlem Hacmi 218.045.713
Toplam Adet: 2.462.598
Ağırlıklı Ort.: 88,55
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)