E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye 30 milyon Euro'luk kaynak---

Fenerbahçe'ye 30 milyon Euro'luk kaynak

Fenerbahçe'ye 30 milyon Euro'luk kaynak
14 Haziran 2019 - 15:12 borsagundem.com

Fenerbahçe yönetimi transferde harcayacağı parayı üç oyuncunun satışından karşılamayı planlıyor.

Eljif Elmas için minimum 15 milyon euro bonservis bedeli hedefleyen sarı-lacivertliler ihtiyaç olması halinde Zajc ve Jailson’u göndermeyi gündeme alacak. Zacj’ı Rusya ve İtalya’dan Jailson’u ise İspanya ve Brezilya’dan isteyen kulüplerin bulunduğu bildirildi. Üç oyuncunun olası satışından ise kasaya 30 milyon euro girmesi bekleniyor.

Fenerbahçe yeni sezon öncesi bonservisli oyuncu alabilmek için kaynak yaratmak zorunda. Bu çerçevede sarı - lacivertlilerin elinde en önemli isim Eljif Elmas gibi dursa da Zajc ve Jailson eklendiğinde ortaya önemli bir transfer bütçesi çıkıyor.

Eljif için minimum 15 milyon euro bonservis bedeli hedefleyen sarı-lacivertliler ihtiyaç olması halinde Zajc ve Jailson’un da satışını gündeme alacak. Bu iki oyuncuya da ciddi teklifler geldiği öğrenildi. Zacj’ı Rusya ve İtalya’dan Jailson’u ise İspanya ve Brezilya’dan isteyen kulüplerin bulunduğu bildirildi.

UEFA sonrası
Bu iki futbolcu için de toplamda 15 milyon euroluk bir bonservis geliri hedefleniyor. Üç oyuncunun olası satışından ise kasaya 30 milyon euro girmesi bekleniyor.

Sarı-lacivertliler UEFA üst kurulundan çıkacak kararın ardından görüştüğü isimlerin transferlerini bitirmeyi hedefliyor. Kiralık ve sözleşmesi elinde olan isimlere ağırlık veren yönetim buradan istediği sonucu alamazsa bu sefer üç ismin satılması gündeme gelecek. 30 milyon euroluk katkı sağlandığı taktirde sarı-lacivertlilerin bonservisli oyuncu transferinin önündeki engeller de büyük ölçüde kalkacak. Jailson için 4 milyon, Zajc için de yine benzer bir miktarda bir bonservis bedeli ödenmişti. Teknik Direktör Ersun Yanal özellikle Jailson’u yeterli görmüyor ve yeni sezonda ilk 11’de oynatmayı düşünmüyor. Zajc’ın da yine beklentileri karşılamasıyla ilgili soru işaretleri bulunuyor.

(Milliyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ersin15 Haziran 2019 14:12

    Bu fener den hiç bir halt olmaz,yine paraları çöpe atacaklar,,altyapıdan oyuncu çıkmadığı müddetçe sıkıntı devam eder.

  • akbaba14 Haziran 2019 20:03

    bu  fubol şirket hisslerı yarı  yarı  fıyat  düşebilirı    inş  duşme ama  umudm yok  hep  zararlı  şirketler  keşke  borsaya  acmasalardı  butun  mılletın  parasını   hec  edılmeseydı

  • maraz3514 Haziran 2019 15:35

     :D  :D  :D  :D