E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin yıldızı dünya devine gidiyor---

Fenerbahçe'nin yıldızı dünya devine gidiyor

Fenerbahçe'nin yıldızı dünya devine gidiyor
16 Kasım 2021 - 08:53 borsagundem.com

İspanyol basını, Barcelona'nın Attila Szalai'yi takibe aldığını ve transfer yarışında Chelsea'nin önüne geçtiğini yazdı. Haberde Katalanlar'ın, Attila Szalai'yi Samuel Umtiti'nin yerine düşündüğü vurgulandı.

Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai paylaşılmıyor... İngiliz devi Chelsea'nin ardından şimdi de İspanyol devi Barcelona, 23 yaşındaki stoperi takibe aldı. "thahardtackle. com"un haberine göre; Katalanlar, Macar savunmacıyı takımda bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen ve yolların ayrılması beklenen Samuel Umtiti'nin yerine düşünüyor. Haberin devamında ise şu ifadeler yer aldı: "Szalai, bu yılın başında Apollon Limassol'den Fenerbahçe'ye katıldı ve büyük ilerleme kaydetti. EURO 2020'de de Macaristan'la performansını yukarı çıkardı.

OCAKTA KADROSUNA KATABİLİR

Bu sezon da Fenerbahçe'ye damgasını vuruyor. Birkaç kulüp Macar stoperle sözleşme imzalamaya istekli. Bunların başında Chelsea ile Barcelona geliyor. Katalanlar, Umtiti'nin ayrılması ve Pique'nin de kariyerinin sonuna yaklaşması nedeniyle bir stopere ihtiyaç duyuyor. Attila Szalai de geçerli bir hedef haline geliyor. 23 yaşındaki Szalai'nin engelleyici bir fiyatı yok. 20 milyon euro değerinde... Barcelona mantıklı hareket ederek, 23 yaşındaki Macar stoperi ocak ayında da kadrosuna katabilir."

Szalai, 2021 Ocak'ta 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

15'lik Enes futbol tarihine geçti!

 

Barcelona'nın efsane futbolcusu geri dönüyor

 

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)