E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu---

Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu

Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu
29 Mayıs 2021 - 13:17 borsagundem.com

Süper Lig'de sezonu üçüncü tamamlayan Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Sarı-lacivertli ekipte sezon başında olduğu gibi transfer operasyonu bekleniyor. Öncelikli konuların başında teknik direktör geliyor

Geride bıraktığımız sezona flaş transferlerle giriş yapan fakat Erol Bulut yönetiminde istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe, Bulut ile yollarını ayırdıktan sonra kulübeyi sezon sonuna kadar Belözoğlu'na emanet etmişti. Yeni sezonda takımın başına sürpriz bir ismin geleceği iddia edildi.

GÖZLER TEKNİK DİREKTÖR KARARINA ÇEVRİLDİ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haziran ayında yapılması planlanan olağan genel kurulda başkanlığa adaylığını açıkladı. Ali Koç'un bu açıklamalarının ardından gözler yeni teknik direktör kararına çevrildi.

GÜNDEMDE ÜNLÜ İSİMLER DE VAR
Ali Koç düzenlediği basın toplantısında yakın zamanda yeni teknik direktör konusunda açıklama yapacağını ifade etmişti. Fenerbahçe'de Löw, Favre, Zlatko Dalic gibi isimler gündemde yer alıyor.

YENİ SEZON PLANLARI TİTİZLİKLE SÜRÜYOR
Yeni sezonda Başkan Ali Koç ve kurmayları, Süper Lig'de şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor ve bu doğrultuda da planlarını büyük bir titizlikle uygulamayı sürdürüyor.

REBROV GÜNDEMDE
Ukrayna basını, Sergei Rebrov'un Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından olduğunu yazdı. Rebrov'un şu anda ailesiyle Antalya'da tatil yaptığı öğrenildi.

SICAK BAKIYOR
Sarı-lacivertli kulübün eski futbolcusu Rebrov'un Fenerbahçe ihtimaline sıcak baktığı ifade edildi. Ukraynalı çalıştırıcı, hocalık kariyerinde de Dinamo Kiev ile 3, Ferencvaros ile de 2 lig şampiyonluğu elde etti.

KESİN OLARAK AYRILIYOR
Macaristan'ın Ferencvaros takımından ayrılacağı kesinleşen 46 yaşındaki teknik adamın, daha önce formasını giydiği sarı-lacivertli kulübe yakın olduğu öne sürüldü.Fenerbahçe'nin hoca adayları arasında öne çıkan isimlerden birinin Sergei Rebrov olduğu kaydedildi.
(Milliyet)

Fenerbahçe'den 'Aboubakar' bombası! İşte yıllık ücreti...

İşte Fenerbahçe'nin forvet hedefi!

Dünyaca ünlü golcüden Fenerbahçe'ye cevap!

Fenerbahçe'de 'Aziz Yıldırım' sürprizi!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,30
En Yüksek: 91,00
En Düşük: 86,85
Değişim -0,79 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,37
İşlem Hacmi 218.045.713
Toplam Adet: 2.462.598
Ağırlıklı Ort.: 88,55
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MELİS MARMARİSLİ30 Mayıs 2021 10:52

    ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK BÖYLE KÖKLÜ VE TARAFTARA EN ÇOK OLAN BİR FUTBOL KÜLUBÜ HİÇBİR TECRÜBESİ OLMAYAN KENDİNİ DAHİ BU KONUDA İSPAT ETMEMİŞ HİÇ ACEMİ EMRE VE VOLKANA NASIL TESLİM EDERSİNİZ.YAPTIĞI TRANSFERLER ORTADA HEPSİ FUTBOL HAYATININ SONUNA GELMİŞ, KOŞMAYAN KISA PAS PRES DOLDUR BOŞALTCI AYNI ANDA HÜCÜM YAPAMAYANLAR NEREDE VAR İSE ÖZELLİKLE TOPLAYIP GETİRDİLER.AYNI HATALARI YİNE YAPIYORLAR.

  • Tutarsa30 Mayıs 2021 08:38

    Daha belli degil seçim olcak önce ya tutarsa haberleri

  • KASIM YANTIR29 Mayıs 2021 18:15

    EMRE VE VOLKN OLMASINDA KİM OLURSA OLSUN.NEREDE FUTBOLU BIRAKMAK ÜZERE VE BU TAKIMA YAKIŞMAYAN, JÜBÜLESİ YAPACAK KİM VAR İSE HEPSİ TOPLAYIP TAKIMA GETİRDİLER.

  • 🤣30 Mayıs 2021 10:45

    Emre olsun ya iyi küfür öğretir gençlere🤣🤣

  • Ali29 Mayıs 2021 16:54

    Emre yi kovun gitsin. Löw olsa çok iyi olur ama zor.

  • RAMO CANCAN29 Mayıs 2021 14:49

    emre ve volkan olmasında kim olur ise olsun takımı mahvettiler.caner gökhan, serdar  sadık hakan, ozan ile yabancıların % 60 gönderilmeli yeni hocanın oyun stiline göre taransferler bir an önce yapılmalı çünkü eleme maçlarımız var.

  • Ergun ersan29 Mayıs 2021 13:36

    Ee kimmiş hoca?

  • Tık30 Mayıs 2021 10:46

    O yok şimdi tıklama var

  • FB29 Mayıs 2021 13:30

    Genç oyıncu slın, 26 yaş üstü futbolcu almayın! Ay ı hataları yapmayın! Ayrıca fizik gücü yüksek Uzun boylu ve teknik olmalı! Bulabildiğiniz kadarını alın yoksa eldekilerle devam edin,. Yeni gelen jubileliklerin eldekilerden fazla katkı sağlayamaz